VERHUREN AAN EXPATS
IN EN RONDOM HOOFDDORP

Verhuur uw huis, appartement of beleggingspand aan expats en multinationals in en rondom Hoofddorp. En profiteer van de fiscale voordelen uit box 3.

Meer rendement uit de verhuur

Met verhuurmanagement bent u als verhuurder of belegger volledig ontzorgd. Alle aspecten die bij het verhuren van uw huis, appartement of pand komen kijken, worden door verhuurmanagement afgedekt. Van het maken van foto’s, het verzorgen van de bezichtigingen tot aan het doorberekenen van de jaarlijkse huurverhoging. Wat verhuurmanagement echt uniek maakt, zijn de lage kosten

Binnen de verhuurmarkt is het gebruikelijk om een eenmalige vergoeding, meestal een maand huur, voor de bemiddeling te vragen. En een percentage van 6% van de maandelijkse huur voor beheer. Zegt een huurder binnen het contract op? Dan betaalt u opnieuw voor de bemiddeling. Met verhuurmanagement betaalt u geen aparte vergoeding voor bemiddeling of beheer. Alle aspecten die bij het verhuren van uw woning of pand komen kijken, zijn namelijk inbegrepen. En dat voor een vergoeding van 8%! Met verhuurmanagement behaalt u meer rendement uit de verhuur. Neem voor advies contact met ons op.

Uw woning verhuren via HBhousing

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren aan expats? En wilt u profiteren van fiscale voordelen? Kies dan voor verhuurmanagement van HBhousing. Verhuurmanagement is een totaalpakket voor het zorgeloos verhuren van uw huis, appartement of beleggingspand. Het bevat alle onderdelen van verhuurbemiddeling en woningbeheer. Hierbij kunt u denken aan; het zoeken en screenen van de juiste huurder, het opstellen van de juridisch getoetste huurovereenkomst, het incasseren van de huur, correspondentie met instellingen en 24/7 calamiteitendienst. Met verhuurmanagement wordt alles rondom het verhuren van uw woning door ons geregeld. Omdat u zelf niet actief bezig bent met de verhuur of beheer, profiteert u van fiscale voordelen. Met verhuurmanagement worden uw inkomsten uit verhuur in box 3 belast. Voor u betekent dit meer rendement uit de verhuur. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Verhuurmanagement is voordeliger

Verhuurmanagement biedt meer dan het bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn namelijk inbegrepen. Van de woningopname tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vaste vergoeding van 8%!

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Bij verhuurmanagement betaalt u maandelijks 8% procent van de huursom. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van woonruimte.

Bemiddeling en beheer
2.580
Totale kosten
Eenmalig bemiddelingskostenEenmalig bemiddelingskosten
6% voor beheer6% voor beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
€ 960 duurder€ 960 duurder
Verhuurmanagement
1.620
Totale kosten
Geen bemiddelingskostenGeen bemiddelingskosten
8% voor verhuurmanagement8% voor verhuurmanagement
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil verhuren

De zekerheid van professioneel verhuur en beheer

Met verhuurmanagement heeft u de zekerheid van professioneel verhuur en beheer. De dienstverlening maakt alle aspecten rondom het verhuren van uw woning of pand inzichtelijk. Zowel voor u als voor uw huurder. Via het klantenportaal heeft u als verhuurder online toegang tot alle documenten. Hierbij kunt u denken aan; informatie over de huurder, de getekende contracten, inspectierapporten, overzicht van de huurincasso en betalingen van huurpenningen. Ook kunt u voor uw belastingaangifte het financieel jaaroverzicht downloaden. Uw huurders hebben ook toegang tot het klantenportaal. Via de eigen omgeving kunnen ze online alle huurzaken regelen; van het bekijken van de huurnota tot aan het indienen van een reparatieverzoek. Met verhuurmanagement heeft u altijd inzicht in de communicatie en financiën. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Zorgeloos verhuren

Met verhuurmanagement worden alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken, vakkundig door ons geregeld.

Verhuurmakelaar in Hoofddorp

HBhousing is 14 jaar actief met het verhuren van woningen aan expats in en rondom Hoofddorp. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij namens beleggers en particuliere verhuurders. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en particulieren die op zoek zijn naar woonruimte in en rondom Hoofddorp. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing gemiddeld binnen 2 weken verhuurd. Onze dienstverlening is gericht op het verzorgen en inzichtelijk maken van alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Van het online plaatsen van uw woning, tot aan het vervangen van de vaatwasser. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.