Pygmalionstraat

1363 SC Almere
€ 2.100,-
Kamers
4
Wonen
139m2
Parkeren
1

Omschrijving

Geniet van de luxe van deze woning op de 7e verdieping, met twee balkons die een prachtig uitzicht bieden over de omgeving. De uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer in Almere, samen met de inbegrepen parkeerplaats, maken dit appartement compleet!

INDELING:
Dit royale appartement, met een oppervlakte van circa 139 m2, verwelkomt je met eigentijdse afwerking en hoogwaardige voorzieningen. De woning is volledig gemeubileerd, waardoor je direct kunt genieten van comfortabel wonen. Ervaar het adembenemende uitzicht en de frisse lucht op de twee balkons, perfect om te ontspannen, de omgeving te bewonderen en de hectiek van alledag achter je te laten.

Met drie ruime slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer voor ultieme privacy, en een tweede badkamer, is het comfort voor alle bewoners gegarandeerd. Dit eigentijdse verblijf, gelegen in een modern nieuwbouwpand uit 2017, biedt niet alleen ruimte, maar ook een prachtig uitzicht en alle gemakken die je nodig hebt voor een comfortabel leven.

OMGEVING:
Gunstig gelegen aan de Pygmalionstraat, biedt deze locatie niet alleen een comfortabel thuis, maar ook directe nabijheid tot essentiële voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich binnen handbereik. Met een vlotte toegang tot het stadscentrum van Almere en uitstekende verbindingen naar omliggende steden, is dit appartement de ideale uitvalsbasis voor wie het beste van stadsleven en rust wil ervaren.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 139m2
Inhoud 350m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 2.100,-
Soort object Appartement

Kaart