Hebridenlaan

1060 LS Amsterdam
€ 2.500,-
Kamers
5
Wonen
185m2
Parkeren
3

Omschrijving

In Amsterdam West bieden wij deze prachtige gezinswoning te huur aan. Met zijn 4 ruime slaapkamers en mooie tuin is dit de perfecte woning voor een gezin. Scholen zijn dichtbij en de verschillende toegangswegen zorgen voor een goede bereikbaarheid. Tevens vinden we in de directe omgeving o.a. een Oecumenische Basisschool, een middelbare VMBO-school en een zwemschool. Om de hoek gelegen is Natuurpark Vrije Geer, maar ook Volkstuinpark Eigen Hof en sportpark Sloten zijn dichtbij gelegen. Fijn is dat voor de deur geparkeerd kan worden, gezien de A4 op een rijafstand van ca. 5 minuten gelegen, met alle voordelen van dien.

Wanneer we de woning bereiken, valt de mooie en rustige wijk meteen op. De woning beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur en een eigen garage, met ruimte voor een derde auto. Wanneer we de hal betreden via de voordeur of garage, valt op hoe diep de woning is. Op de begane grond vinden we naast het toilet een ruime slaapkamer/gastverblijf die, net als de hal, toegang geeft tot de tuin. Via de trap naar de eerste verdieping, bereiken we de ruime woonkamer met semi-open keuken. De woonkamer is voorzien van mooie visgraat-vloer en luxe meubilair. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven, magnetron en kookplaat met afzuigkap. Een koelkast ontbreekt, maar er is voldoende ruimte voor een koelkast van formaat. De woonkamer geeft uitzicht op de tuin en de keuken uitzicht op de straat.

Op de tweede verdieping vinden we de badkamer, een berging en twee slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, dubbel wasbasin en inloopdouche. De eerste slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer is erg ruim opgezet en biedt toegang tot het, op het zuid-westen gelegen, balkon. Tot slot vinden we op deze verdieping een ruime berging met wasvoorzieningen. Op de derde en laatste (zolder)verdieping, vinden we de vierde en laatste slaapkamer. Deze ruime kamer is ingericht met tweepersoonsbed, grote kledingkast en bureau. Deze kamer heeft uitzicht op zowel de voor- als achterzijde van de woning en is zodoende vrijwel altijd voorzien van natuurlijk licht.

KORTOM, EEN RUIME GEZINSWONING MET HEERLIJKE TUIN: ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD!
– Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers!
– Heerlijke tuin op het Noord-Oosten!
– Plek voor 3 auto’s op eigen terrein!
– Gunstig gelegen t.o.v. verschillende uitvalswegen!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 185m2
Inhoud 462m3
Kamers 5
Slaapkamers 4
Woonlagen 4

Kenmerken

Huurprijs € 2.500,-
Soort object Tussenwoning
Type woning Eengezinswoning

Kaart