Werkhovenstraat

1107 KH Amsterdam
€ 1.650,-
Kamers
4
Wonen
81m2
Balkon
1

Omschrijving

Gelegen in Gein, Amsterdam, bieden wij dit prachtige appartement in de Werkhovenstraat TE HUUR aan! Het appartement heeft een woonoppervlakte van 81 m2 en beschikt over een 3-tal slaapkamers, maar is geschikt voor MAXIMAAL 2 DELERS of een gezin.

INDELING:
Deze ruime woning betreden we via de entreehal, die toegang geeft tot alle ruimten op de keuken na. De keuken bereiken we namelijk via de woonkamer die voorzien is van veel natuurlijk licht. De woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon, terwijl de keuken toegang verschaft tot een tweede balkon. De keuken is voorzien van een diversiteit aan inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser!

Terug in de entreehal vinden we twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en separaat toilet. De main-bedroom is ingericht met tweepersoonsbed en de overige slaapkamers dient momenteel als werkkamer met wasmachine opstelling. De woning wordt, zoals te zien op de foto’s, gemeubileerd opgeleverd. De huurprijs is gebaseerd op de gemeubileerde oplevering, excl. nutsvoorzieningen, tv- en internet.

OMGEVING:
De woning is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 81m2
Inhoud 202m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement

Kaart