Belgiëplein

1066 RC Amsterdam
€ 1.750,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
69m2
Woonlagen
1

Omschrijving

Heerlijk comfortabel 3-KAMER APPARTEMENT TE HUUR, boven het Belgiëplein in Nieuw-Sloten, op de eerste verdieping van een modern en verzorgd complex in een kindvriendelijke buurt! De woning is onlangs geschilderd en voorzien van nieuw meubilair.

INDELING:
Het appartement bevind zich op de 1e etage van het complex aan het Belgiëplein. Entree geschiedt via de hal, waar een separaat toilet geplaatst is en via de hal is toegang te verkrijgen tot de badkamer, slaapkamers en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is verder voorzien van heerlijke bank, TV en eethoek.

De ruime badkamer is voorzien van bad, wastafel met meubel en een wasmachine. Grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van kast en bed. De meer compacte slaapkamer is eveneens ingericht met een bed en kast en geeft daarnaast toegang tot het balkon, net als de woonkamer.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen boven winkelcentrum ‘Belgieplein’, dus alle dagelijkse boodschappen zijn letterlijk binnen handbereik. Parkeren is hier nog gratis en voor deur! Tevens bevinden zich landschapspark “de Oeverlanden”, het Kasterleepark, het Amsterdamse Bos, het Nieuwe Meer en de Sloterplas op fietsafstand.

Binnen enkele minuten bereikt men verschillende uitvalswegen (A10, A9, A4). De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen. Zo is er een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Amsterdam met tram 2 en een rechtstreekse verbinding naar Schiphol. Verder zijn er basisscholen en diverse kinderdagverblijven op loopafstand.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 69m2
Inhoud 173m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.750,-
Soort object Appartement