Professor R. Casimirstraat

1068 SK Amsterdam
€ 1.190,- Verhuurd
Kamers
2
Wonen
40m2
Balkon
1

Omschrijving

Schitterend gelegen 2 kamer appartement van 43 m2 met een zonnig balkon en prachtig uitzicht, TE HUUR! Het appartement is gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping van dit kleinschalige complex bestaande uit 20 appartementen. Het complex is in 1985 gebouwd en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Op loopafstand van het appartement vindt men diverse openbaar vervoer- mogelijkheden (diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 en nachtbus 758 naar CS). Ook aan recreatie is gedacht. Het Sloterpark en de Sloterplas liggen tevens op loopafstand alwaar het heerlijk recreëren is en waar een baantje getrokken kan worden in het Sloterparkbad. Langs de Sloterplas zijn diverse gezellige restaurantjes. Verder vindt men in de nabijheid van het appartement het Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels en andere sociale voorzieningen zoals o.a. het theater Meervaart. Diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden en geven een uitstekende verbinding met o.a. Schiphol en Sloterdijk.

Via de entreehal betreedt men de woning waarvandaan men toegang krijgt tot de inpandige berging, de badkamer, de slaapkamer en als laatste de woonkamer met de half open keuken. Het is een erg licht appartement door de hoekligging en de vele raampartijen. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon waar men de gehele dag kunt genieten van de zon (gesitueerd op het zuiden) en het prachtige uitzicht over het water. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegrond bekijken.

Details:
– Waarborgsom t.w.v. 1 maandhuur
– Geen externe berging beschikbaar
– Huisdieren toegestaan (in overleg)

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 40m2
Inhoud 100m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.190,-
Soort object Appartement

Kaart