Bilderdijkkade

1053 VD Amsterdam
€ 2.500,-
Kamers
3
Wonen
62m2
Balkon
1

Omschrijving

PRACHTIG EN RUIM OPGEZET 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE BILDERDIJKKADE TE HUUR AANGEBODEN, gelegen op de 2e verdieping van een goed onderhouden pand. De woning is voorzien van een uitnodigende inrichting, omarmt een eigentijdse stijl en biedt een modern en stijlvol thuis!

INDELING:
Met een uitnodigende inrichting, compleet met een visgraat vloer en een strakke, donkere keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, is dit de eigentijdse woning waar je direct kunt intrekken! De hoekligging verwelkomt veel natuurlijk licht in de woonkamer, waarvandaan je een schilderachtig uitzicht over de Bilderdijkgracht hebt.

Aan de achterzijde van de woning vind je de royale hoofdslaapkamer, compleet met een uitgestrekt balkon op het zuidwesten. De keuken is tevens aan deze zijde gelegen. De tweede slaapkamer (momenteel in gebruik als logeer-/kastenkamer) bereik je via de woonkamer, aan de voorzijde van de woning.

OMGEVING:
De Bilderdijkkade is een aantrekkelijke locatie in Amsterdam, gelegen in het stadsdeel Oud-West. Langs de Bilderdijkkade en in de omliggende straten vind je diverse winkels, boetieks, restaurants en cafés, maar tegelijkertijd biedt het een ontspannen sfeer langs de grachten. De buurt staat bekend om zijn culturele diversiteit en heeft een rijke geschiedenis.

De bereikbaarheid van het gebied is goed, met verschillende vervoersmogelijkheden, waaronder tramlijnen die je snel naar andere delen van de stad kunnen brengen. Bovendien is het gebied gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke verkeersaders, waardoor reizen met eigen vervoer ook goed kan.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 62m2
Inhoud 155m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 2.500,-
Soort object Appartement

Kaart