Orteliuskade

1057 AN Amsterdam
€ 1.500,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
54m2
Balkon
1

Omschrijving

Dit gestoffeerd appartement bieden wij TE HUUR aan, aan de Orteliuskade in Amsterdam-West. De Orteliuskade is gelegen aan het Rembrandtpark en op korte afstand van Oud-West en De Jordaan.

De Orteliuskade is gelegen in de Orteliusbuurt-midden. Op loopafstand is het Mercatorplein te vinden, en de Jan Evertsenstraat, met alle winkels, restaurants en andere gemakken van dien. Het appartement is goed bereikbaar door de ligging nabij de A10. Ook het openbaar vervoer kent vanaf hier een goede verbinding en het Amsterdamse stadscentrum, met zijn vele horecapleinen, prachtige grachtengordel, vele musea en andere bezienswaardigheden, is op fietsafstand gelegen.

Via het algemeen trappenhuis wordt op de tweede etage de toegang tot het appartement bereikt. Bij binnenkomst bereikt u de hal met aan de linkerzijde toegang tot de keuken en de twee slaapkamers. De woonkamer, aan de voorzijde van het appartement, heeft veel licht door de grote raampartijen. De woonkamer is L-vormig, wat gelegenheid geeft een fraaie diner-ruimte in te delen. Vanuit beide slaapkamers kan het balkon worden bereikt. De tweede slaapkamer is iets kleiner en zal normaal gesproken als studie of gastenkamer dienen.

Specificaties:
– Ruim appartement (54 m2) met gunstige ligging!
– GESTOFFEERDE oplevering.
– Huurprijs is excl. nutsvoorzieningen.
– Waarborgsom t.w.v. 2 maanden huur.
– Beschikbaar voor een periode van max. 24 maanden.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 54m2
Inhoud 135m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.500,-
Soort object Appartement

Kaart