Van der Hoopstraat

1051 VC Amsterdam
€ 1.600,-
Kamers
2
Wonen
40m2
Balkon
1

Omschrijving

Gelegen nabij het Westerpark in een rustige straat, bieden wij TE HUUR aan: keurig 1-slaapkamer appartement op de 1e verdieping (met balkon)! Het GEMEUBILEERDE appartement is voorzien van de benodigde keuken-aparatuur en goede sanitaire voorzieningen. Daarnaast is de woning zeer centraal gelegen, op loop/fietsafstand van de Jordaan.

INDELING:
Via de hal bereikt u de woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement zijn de slaapkamer en de keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van al het benodigde apparatuur. De woonkamer is volledig ingericht. Een leuk appartement in één van de leukste buurten van Amsterdam, dicht bij het centrum, een appartement welke zeker de moeite waard is om te bezichtigen.

OMGEVING:
In diverse nabijgelegen straatjes vindt u vele gezellige winkeltjes en kroegjes. Voor de dagelijkse boodschappen is er voldoende keus in de nabije omgeving. Voor ontspanning is het Westerpark op loop/fietsafstand te bereiken. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer alsmede de ringweg A10.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 40m2
Inhoud 100m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.600,-
Soort object Appartement

Kaart