Vianenstraat

1106 DB Amsterdam
€ 1.650,- Verhuurd
Kamers
4
Wonen
73m2
Balkon
1

Omschrijving

Wij bieden dit mooie en gemeubileerde 4-kamer apartement, waarvan 2 slaapkamers, te huur aan, gelegen op steenworp afstand van de Gaasperplas, het Reigersbos winkelcentrum en diverse snelwegen!

INDELING:
Bij binnenkomst heeft u vanuit de gang toegang tot de twee slaapkamers, werkkamer, badkamer, apart toilet en 2 woonkamers. U leest het goed, 2 woonkamers, echter is er wel een onderscheidt tussen beide qua grote. Vanuit beide woonkamers kunt u doorlopen naar de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer.
De slaapkamers zijn rustig ingedeeld en vangen veel licht. Het toilet is apart en de badkamer is voorzien van een douche en wasmachine.

OMGEVING:
De omgeving van deze woning kenmerkt zich door veel openbaar groen, waaronder recreatiegebied “De Gaasperplas” dat zich op korte loopafstand bevindt. Verder is er voldoende ruimte om uw auto op het parkeerterrein naast het pand te parkeren, gratis. Een bijkomend voordeel is dat er geen druk autoverkeer plaatsvindt.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u, op enkele minuten loopafstand, boodschappen doen in het kleine winkelcentrum aan het Wisseloordplein. Het grote winkelcentrum “Reigersbos”, met haar weekmarkt op de woensdag, ligt op enkele autominuten rijden. Er zijn in de nabijheid goede aansluitingen op openbaar bus- en metrovervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op een van de diverse autosnelwegen rondom Amsterdam.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 73m2
Inhoud 349m3
Kamers 4
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement