Breughelstraat

1077 LC Amsterdam
€ 2.750,-
Kamers
3
Wonen
100m2
Balkon
1

Omschrijving

Deze prachtige bovenwoning bieden wij TE HUUR aan in het mooie Amsterdam oud-zuid! Een fantastisch ligging, kunnen we wel stellen en geheel gerenoveerd met een luxe en hedendaagse uitstraling! De gezellige Beethovenstraat is nabij gelegen en kent vele winkels, voor de dagelijkse boodschappen. Het openbaar vervoer (tram 5) brengt de woning in verbinding met de rest van Amsterdam en goede verbinding met de A-10 brengt de woning in verbinding met de rest van het land!

De geweldige ligging van deze woning zorgt ervoor dat de Amsterdamse binnenstad in no-time bereikt kan worden. Per fiets bent u in ca. 10 minuten op het Leidseplein, het Rembrandtplein of het Rokin, maar natuurlijk gaat er ook een tram! Op loopafstand van deze topwoning vinden we onder meer diverse scholen en winkels, maar ook diverse cafetaria als de Coffeecompany, Dunkin’donuts en The Harbour Club van Amsterdam-Zuid zijn op steenworp afstand gelegen. Voor recreatie kunt u in de buurt terecht bij het Beatrixpark of u stapt op de fiets en bevindt zich voor u het weet in het Amstelpark of Amsterdamse bos!

Dit volledig gerenoveerde 3-kamer appartement (2 slaapkamers) kent een entree op de begane grond. Via de de hal kan de woning op de 4e etage bereikt worden. Deze luxe woning bestaat 2 slaapkamers, woonkamer met semi-open keuken en badkamer. De ruime keuken is voorzien van een kookeiland met inbouwapparatuur, tegen de muur vinden we de overige aparatuur zoals een koel-vriescombinatie en spoelbak. De slaapkamers zijn groots opgezet en beschikken over hoge (schuine) plafonds.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 100m2
Inhoud 250m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 2.750,-
Soort object Appartement

Kaart