Sassenheimstraat

1059 BK Amsterdam
€ 1.575,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
55m2
Woonlagen
1

Omschrijving

Nabij de Westlandgracht bieden wij deze mooie, lichte woning PER DIRECT TE HUUR aan! Het 3-kamer appartement, dat is voorzien van een moderne inrichting en moderne apparatuur, is zeer goed bereikbaar! Lekker wandelen, joggen en relaxen kan in het Vondelpark en/of op de terrasjes aan de Sloterkade en Schinkelkade. Ook het Amsterdamse bos en de Nieuwe Meer liggen in de directe omgeving.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het nabijgelegen Hoofddorpplein en de gezellige Zeilstraat. Hier zijn ook diverse hippe lunch- en eetgelegenheden te vinden. De Jordaan, de Pijp en de Zuidas zijn eveneens op fietsafstand gelegen. NS station Lelylaan ligt daarnaast in de directe nabijheid, evenals de haltes van de tramlijn 2 en buslijnen 15 en 23. Tot slot vinden we de A10-ringweg op enkele minuten rijden. Er geldt in de omgeving betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Deze heerlijke woning is gelegen in een rustige en architectonische mooie straat met veel groen nabij het water van de Westlandgracht. Bij binnenkomst treft u de centrale ingang van de appartementen en op de tweede verdieping de toegang tot dit mooie lichte appartement, voorzien van 2 slaapkamers (waarvan de meest compacte is ingericht als kastruimte) en ruime woonkamer met heerlijke eetgedeelte en semi open keuken. Kortom: een fijne woning met een gunstige ligging, ideaal voor een koppel!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 55m2
Inhoud 137m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.575,-
Soort object Appartement

Kaart