Eerste Rozendwarsstraat

1016 PC Amsterdam
€ 1.750,- Verhuurd
Kamers
2
Wonen
50m2
Balkon
1

Omschrijving

GEZELLIG 2-KAMER APPARTEMENT van ca. 50 m2 TE HUUR AANGEBODEN in een leuk rustig straatje tussen de Rozengracht en de Lauriergracht. Naast een ruime en sfeervolle woonkamer beschikt de woning over een slaapkamer, een compacte badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet in de hal en bergruimte.

INDELNG:
Eigen entree op de 2e etage, hal met modern toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met groot raam aan de straatzijde. Open keuken voorzien van modern keukenblok aan de achterzijde. Een mooie zitkamer aan de voorzijde van het appartement waardoor je over de Rozengracht heen kijkt. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Tegenover de slaapkamer bevind zich de badkamer, met douche en bad. Wastafel en meubel, separaat toilet.

OMGEVING:
De ligging in een typisch Jordanees straatje staat garant voor rustig woonplezier met álle voordelen van Amsterdam om de hoek of op korte fietsafstand. Een groot aanbod aan winkels, horeca, culturele voorzieningen en haltes voor OV zijn in de directe omgeving van de woning te vinden. Het appartement is goed te bereiken met het OV, tram en bus.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 125m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.750,-
Soort object Appartement

Kaart