Bos En Lommerweg

1055 DK Amsterdam
€ 1.400,-
Kamers
3
Wonen
50m2
Balkon
1

Omschrijving

Mooi en licht appartementen TE HUUR in Bos en Lommer!
Het appartement is gelegen op een centrale locatie in stadsdeel Bos en Lommer. Op loopafstand treft men diverse winkels aan de Bos en Lommerweg, voldoende voor de dagelijkse levensbehoeftes. Veel diversiteit aan winkels en de multiculturele markt bevinden zich op het Bos en Lommerplein. Daarnaast treft men in de nabijheid het Westerpark (fietsafstand).

Het Westerpark biedt recreatie maar is ook een podium voor kunst en cultuur. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A-10. Het openbaar vervoer is uitstekend naar zowel het centrum van de stad als naar Station Sloterdijk en het Centraal Station. Met de fiets bereikt u het centrum van Amsterdam in circa 15 minuten.

Via het goed onderhouden trappenhuis bereikt men de woning op de 3e verdieping. Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van de woning, de ruime en licht woonkamer heeft een heerlijk uitzicht. De keuken is voorzien van alle gemakken en daar grenst een balkon aan. De master-bedroom is ruim opgezet en zit een wastafel in. De 2de slaapkamer is ingericht als een walk-in closet.

Belangrijk:
! Deze woning mag niet gedeeld worden !

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 125m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.400,-
Soort object Appartement

Kaart