Gerard Doustraat

1072 VN Amsterdam
€ 1.400,-
Kamers
2
Wonen
32m2
Balkon
1

Omschrijving

Uniek, licht, sfeervol en praktisch appartement te huur aangeboden op de 1e verdieping, midden in de gezellige en bruisende De Pijp. Het appartement bevindt zich in de hippe en geliefde Gerard Doustraat.

De Gerard Doustraat heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. De straat is uitgegroeid tot een plek waar bijna dagelijks een winkel, restaurant, bar of koffiesalon opent. De Pijp is hip, trendy en volop in beweging. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Cuypmarkt met zijn grote diversiteit aan winkels en kramen om de hoek. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd, met o.a. de gloednieuwe Noord-Zuidlijn op loopafstand!

Via de gemeenschappelijk trappenhuis op de eerste verdieping entree tot het appartement. Een L-vormige woonkamer gelegen aan de achterzijde met een zeer ruim terras. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De open keuken zit tussen de woonkamer en slaapkamer. De keuken is voorzien van divers en nieuw inbouwapparatuur. De badkamer met douche, toilet en wastafel.

Kortom, een leuke woning met een mooie, moderne en gunstige ligging! Neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 32m2
Inhoud 80m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.400,-
Soort object Appartement

Kaart