Kuipersstraat

1073 EV Amsterdam
€ 1.550,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
40m2
Balkon
1

Omschrijving

Middenin de Nieuwe-Pijp, centraal gelegen in Amsterdam, bieden wij dit bijzondere appartement te huur aan. Het appartement, van ca. 40 m2, geeft voldoende comfort en kent een geweldige ligging!

De Kuipersstraat is gelegen in de Van der Helstpleinbuurt, een populaire buurt in De Pijp. De Pijp staat bekend om zijn gezelligheid, gezien de vele restaurants en cafetaria die er gevestigd zijn. Het mag dan ook geen verassing zijn dat zich in deze, relatief rustige, buurt betrekkelijk veel jonge inwoners hebben gevestigd. De woning is niet alleen geweldig gelegen, maar ook goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Het Amsterdamse stadscentrum is tevens op enkele minuten gelegen, met alle voordelen van dien!

De woning bestaat uit een ruime woonkamer met semi-open keuken en balkon. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een stijlvolle koelkast. De woning beschikt over een 2-tal slaapkamers, waarvan de ruimste is ingericht met tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. De meer compacte slaapkamer is voorzien van enkel bed. Tot slot heeft de woonkamer een separaat toilet en moderne badkamer.

Bijzonder:
– Gunstige ligging!
– Ruime woning!
– Goede bereikbaarheid!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 40m2
Inhoud 100m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.550,-
Soort object Appartement