Rookmelderstraat

1019 VS Amsterdam
€ 1.650,- Verhuurd
Kamers
2
Wonen
50m2
Woonlagen
1

Omschrijving

In het nieuwbouwproject Cruquiuswerf, mogen wij dit mooie 1-slaapkamer appartement (Ca. 50 m2) TE HUUR aanbieden! Het nieuwbouwproject ligt op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, waar je fantastisch uitzicht hebt op de kade en het water rondom!

Verder vinden we in de directe omgeving cappuccino- en brouwcafés, galeries, fitness studio’s en andere stadse zaakjes die het leven leuk maken. Met de fiets en/of het OV bevindt u zich daarnaast in no-time in het Amsterdamse stadscentrum. Al-met-al is de Cruquiuswerf straks de place-to-be!

De woning die wij mogen aanbieden heeft een hoekligging op de 2e verdieping van het appartementencomplex aan de Rookmelderstraat, bestaat uit een woonkamer met open keuken in eilandopstelling, een ruime badkamer en een slaapkamer. Ook is er een inpandige berging met wasmachine-aansluiting.

De woning wordt bereikt via de gemeenschappelijke entree, met bellentableau, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de fietsenstalling. Via de entreehal op de tweede verdieping, treft men de bad- en slaapkamer aan de linkerhand en de woonkamer en installatieruimte (CV/Koeling) aan de rechterhand.

Specificaties:
– Mooie nieuwbouw-hoekwoning van ca. 50 m2 TE HUUR;
– Gelegen op de Cruquiuswerf, nabij het stadscentrum;
– Huurprijs is excl. nutsvoorzieningen, TV en Internet;
– Waarborgsom t.w.v. 1 maand huur.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 125m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement

Kaart