Poolstraat

1018 LR Amsterdam
€ 1.450,-
Kamers
2
Wonen
45m2
Balkon
1

Omschrijving

Volledig gemeubileerd appartement, gelegen in een prachtig stukje Amsterdam, TE HUUR aangeboden! Met het centrum van de stad is op loopafstand, is de locatie van deze woning perfect te noemen, terwijl je gelijkertijd kan genieten van de rustige omgeving rondom Wittenburg.

Wittenburg kent relatief veel jonge inwoners (tussen de 25 en 45 jaar) en is een betrekkelijk rustige buurt als we kijken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Een supermarkt vinden we om de hoek, evenals diverse horecagelegenheden, slagerij The Cow Project en natuurlijk Amsterdams’ eigen brouwerij: de molen van Brouwerij ’t IJ. Ook het Funenpark, dierenpark Artis en diverse musea zijn dichtbij gelegen.

De toegang van het appartement bevindt zich op de vierde etage. Via het algemeen trappenhuis wordt de voordeur bereikt. Bij binnenkomst stap je in de hal, welk toegang geeft tot de woonkamer, slaapkamer (v.v. ruime kledingkast en tweepersoonsbed) en badkamer. De woonkamer is voorzien van open keuken, een tweetal bankstellen en eetkamertafel met -stoelen. Vanuit de woonkamer wordt het balkon bereikt, met fraai uitzicht op de Oosterkerk.

Kortom: een leuk appartement op een gunstige locatie! Neem snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 45m2
Inhoud 112m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.450,-
Soort object Appartement

Kaart