Boerhaaveplein

1091 AS Amsterdam
€ 2.150,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
65m2
Woonlagen
1

Omschrijving

Op een bijzonder gunstige locatie nabij de Amstel, de metro, diverse uitvalswegen en het stadscentrum is een goed ingedeeld 3-kamer appartement te huur aan het Boerhaaveplein.

INDELING:
Dit gemeubileerde appartement beschikt over een doordachte indeling. Bij binnenkomst betreed je een centrale hal die toegang biedt tot de woonkamer met een fraaie halfopen keuken, de badkamer en een van de slaapkamers.

De tweede slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer, welke is voorzien van overvloedig natuurlijk licht en een prachtige houten vloer.

De moderne keuken is compleet uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, fornuis en oven. Beide slaapkamers zijn ruim bemeten, en de badkamer beschikt over een inloopdouche.

OMGEVING:
Het Boerhaaveplein bevindt zich tussen de Wibautstraat en de Amstel, in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer. Op loopafstand van De Pijp en nabij het Oosterpark.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkels en speciaalzaken te vinden in de 1e Oosterparkstraat, en uiteraard ligt de Albert Cuypmarkt aan de overzijde van de Amstel.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 65m2
Inhoud 162m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 2.150,-
Soort object Appartement

Kaart