Jacob van Lennepstraat

1053 KB Amsterdam
€ 1.500,- Verhuurd
Kamers
2
Wonen
50m2
Balkon
1

Omschrijving

TE HUUR AANGEBODEN: Licht en sfeervol 2-kamerappartement (50 m2), gelegen in de Kinkerbuurt. Het appartement is goed onderhouden en voorzien van moderne sanitair, meubilair en apparatuur. Daarnaast kent de woning een gunstige ligging; op enkele minuten afstand van het Vondelpark, de grachtengordel en het openbaar vervoer!

Omgeving:
De Jacob van Lennepstraat is gelegen in één van de leukste buurten van Amsterdam Oud -West. In de directe omgeving een diversiteit van winkels en gezellige horecagelegenheden o.a. de Hallen. Op loop-/fietsafstand de Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, de Jordaan en de Ten Katemarkt. Het Bilderdijkpark is op loopafstand te bereiken; Het Vondelpark bereikt u op de fiets in nog geen 10 minuten. Het openbaar vervoer is uitstekend naar zowel het centrum van Amsterdam als naar de overige stadsdelen.

Indeling
Entree; Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het appartement. Bij binnenkomst betreedt u de hal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer, de ruime en lichte woonkamer is mooi ingericht. Aan de achterzijde van de woning treft u de aparte keuken, die is voorzien van al de benodigde apparatuur. Grenzend aan de keuken treft u de slaapkamer aan. Het balkon is zowel via de keuken als de slaapkamer te betreden.

Kortom, een leuk appartement welke geschikt is voor 1 persoon of een stel en zeker de moeite waard is om te bezichtigen!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 150m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.500,-
Soort object Appartement

Kaart