Jacob van Lennepstraat

1053 KB Amsterdam
€ 1.650,- Verhuurd
Kamers
2
Wonen
50m2
Balkon
1

Omschrijving

LICHT EN SFEERVOL 2-KAMERAPAPRTMENT (50 m2) TE HUUR, gelegen in de Kinkerbuurt. Het appartement is goed onderhouden en voorzien van moderne sanitair, meubilair en apparatuur. Daarnaast kent de woning een gunstige ligging; op enkele minuten afstand van het Vondelpark, de grachtengordel en het openbaar vervoer!

INDELING:
Entree; via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het appartement. Bij binnenkomst betreedt u de hal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer, de ruime en lichte woonkamer is mooi ingericht. Aan de achterzijde van de woning treft u de aparte keuken, die is voorzien van al de benodigde apparatuur. Grenzend aan de keuken treft u de slaapkamer aan. Het balkon is zowel via de keuken als de slaapkamer te betreden.

OMGEVING:
De Jacob van Lennepstraat is gelegen in één van de leukste buurten van Amsterdam Oud -West. In de directe omgeving een diversiteit van winkels en gezellige horecagelegenheden o.a. de Hallen. Op loop-/fietsafstand de Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, de Jordaan en de Ten Katemarkt. Het Bilderdijkpark is op loopafstand te bereiken; Het Vondelpark bereikt u op de fiets in nog geen 10 minuten. Het openbaar vervoer is uitstekend naar zowel het centrum van Amsterdam als naar de overige stadsdelen.

Kortom, een leuk appartement op een goede locatie, geschikt is voor 1 persoon of een stel. Zeker de moeite waard om te bezichtigen!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 150m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement