Eerste Jan van der Heijdenstraat

1072 TR Amsterdam
€ 1.500,-
Kamers
3
Wonen
50m2
Balkon
1

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd GESTOFFEERD 2-slaapkamer appartement aan de Eerste Jan van der Heijdenstraat, TE HUUR aangeboden! De Eerste Jan van der Heijdenstraat ligt in een van de meest karakteristieke delen van het Amsterdamse centrum: De Pijp. Het appartement is recent volledig gerenoveerd en voorzien van prachtige eetkeuken. Het pand zelf is eveneens recent onderhouden en klaar om u te verwelkomen!

Een prachtig appartement dus, gelegen in een rustige straat in het stadsdeel Oud-Zuid. Op loopafstand van deze woning vinden we o.a. het Sarphatipark en verschillende voorzieningen als scholen, winkels, de Albert Cuypmarkt en het openbaar veroer. Door de centrale ligging bent u ook met het openbaar vervoer binnen afzienbare tijd op elke gewenste plek, waaronder het Centrum van Amsterdam.

KORTOM: Een prachtig gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en moderne installaties, met een zeer centrale ligging, op de tweede verdieping van een goed en recent onderhouden pand op één van de leukste locaties van Amsterdam, dat zeker een bezichtiging waard is!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 125m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.500,-
Soort object Appartement

Kaart