Th. J. Lammerslaan

1064 DH Amsterdam
€ 1.650,-
Kamers
3
Wonen
87m2
Parkeren
1

Omschrijving

Gelegen in Amsterdam Nieuw-West bieden wij dit prachtige appartement aan de Th. J. Lammerslaan TE HUUR aan! Het appartement is gebouwd in 2018, heeft een woonoppervlakte van 87 m2 en is voorzien van 2 slaapkamers.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

In de directe omgeving vinden we de Sloterplas, met de jachthaven en recreatiestrand, waar men vanuit het appartement prachtig uitzicht op heeft. De woning kent een rustige ligging, in een kindvriendelijke en autoluwe wijk. Het Osdorperplein en Plein 40-45 bieden het gemak voor de dagelijkse boodschappen, maar de Amsterdamse binnenstad is ook goed bereikbaar voor shopping en recreatie. Binnen het kwartier bereikt u het Amsterdamse centrum, per fiets of OV. Met de auto bereikt u de ring-A10 in enkele minuten, waarmee de verbinding met de rest van het land uitstekend te noemen is.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, maar is voorzien van een hoogwaardige afwerking. De inrichting is dus het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden wanneer u deze woning betrekt. Het algemeen trappenhuis geeft toegang tot de verschillende verdiepingen, waaronder de tweede verdieping waar deze woning gevestigd is. De hal verbindt de verschillende vertrekken van de woning. De woonkamer heeft een prachtig uitzicht en heerlijk balkon, waar u extra van dit uitzicht kunt genieten! De hoekligging zorgt voor veel natuurlijk ligt en de inbouwverlichting zorgt voor een goede verlichting in de avonduren. Tot slot is de woning voorzien van moderne aparatuur in de open keuken en badkamer, daarnaast is de woning voorzien van heerlijke vloerverwarming.

Details:
– Prachtig nieuwbouw appartement (ca. 87 m2) met twee slaapkamers;
– Hoogwaardig afgewerkt appartment met GESTOFFEERDE oplevering;
– Appartement met gunstige ligging t.o.v. winkels, openbaar vervoer en Ring-A10;
– Huurprijs bedraagt € 1.650,- excl. GWE en excl. parkeerplek in ondergelegen parkeergarage(*);
(*) Vraag ons naar de mogelijkheden.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 87m2
Inhoud 218m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement

Kaart