Aaf Bouberstraat

1065 LV Amsterdam
€ 1.950,-
Kamers
4
Wonen
88m2
Balkon
1

Omschrijving

NIET GESCHIKT VOOR DELERS, MAAR IDEAAL VOOR EEN GEZINNETJE! KEURIGE MAISONETTEWONING TE HUUR IN AMSTERDAM NIEUW-WEST!

Met ca. 88 m2 aan woonoppervlakte en 3 slaapkamers, mogen we spreken van een zeer ruime woning met een gunstige ligging. De woning bevindt zich vlak buiten de ringweg-A10 en staat daarmee in goede verbinding tot de rest van het land. Het Amsterdamse stadscentrum is tevens goed bereikbaar, per fiets bevindt u zich in ca. 15 minuten binnen de prachtige Amsterdamse grachten!

Men bereikt de woning op de 3e verdieping via het gezamenlijk trappenhuis van een keurig onderhouden pand. De ruime entreehal geeft toegang tot de woonkamer met (semi-)open keuken en balkon (ca. 4 m2). Via de eigen trap in de entreehal bereikt men de tweede woonlaag (4e verdieping), waar 3 slaapkamers van goed formaat en een badkamer te vinden zijn. Tot slot vinden we in de hal een net toilet met fonteintje en een vaste kast met Cv-installatie én wasmachineaansluiting.

Voor boodschappen of recreatie kunt u in de buurt ook goed terecht! De Sloterplas en het Osdorpplein, met alle daar aanwezige recreatiemogelijkheden en leuke restaurantjes, zijn op slechts 3-5 minuten gelegen. Ook theater de Meervaart biedt de mogelijkheid tot ontspanning onder genot van een prachtige voorstelling. Voor dagelijkse boodschappen kunt u daarnaast terecht bij het Sierplein en diens wekelijkse markt, dat op enkele minuten lopen is gelegen.

KORTOM, EEN RUIM 3-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET EEN GUNSTIGE LIGGING: ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD!
– Nette maisonnette woning/dubbele bovenwoning
– V.v. 3 slaapkamers en moderne keuken & badkamer
– Gunstige ligging t.o.v. o.a. Ring-A10 en binnenstad
– Winkels in directe omgeving (o.a. Osdorp- & Sierplein)
– Recreatie op loopafstand (o.a. Sloterplas & Meervaart)
– LET OP: Niet geschikt voor delers, wél voor een gezin!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 88m2
Inhoud 220m3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Woonlagen 2

Kenmerken

Huurprijs € 1.950,-
Soort object Appartement

Kaart