Jan Bernardusstraat

1091 TR Amsterdam
€ 1.650,-
Kamers
2
Wonen
55m2
Balkon
1

Omschrijving

TE HUUR: Licht en goed ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 55 m2, gunstig gelegen t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals de A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

INDELNG: Via het keurig verzorgde en gezamenlijk trappenhuis, bereikt men de entree van de woning op de tweede verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met openslaande deuren naar het balkon. De open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel.

DE WEESPERZIJDE BUURT, GENIETEN AAN DE AMSTEL: Prachtig gelegen om de hoek van de Weesperzijde, de Amstel en het Amstel Station, een van de meest fantastische buurten van de stad. En natuurlijk om de hoek van alle geweldige horeca aan de Weesperzijde zoals; café Hesp, De Ysbreker, Eten bij Kees en Loetje. En om de hoek o.a. toprestaurant Rijsel en het hippe Volkshotel met roofbar/restaurant Canvas Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid!

Op loopafstand van:
– Weesperzijde/Amstel (aan het einde van de straat!)
– Carré en Utrechtsestraat (ca. 20 min.)
– Amstel Station (ca. 5 min)
– Albert Cuypmarkt (ca. 20 min)
– Dappermarkt (ca. 20 min)
– Oosterpark (ca. 15 min)
– Vergeet de prachtige hardlooproutes langs de Amstel niet!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 55m2
Inhoud 137m3
Kamers 2
Slaapkamers 1
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.650,-
Soort object Appartement

Kaart