Joan Melchior Kemperstraat

1051 TT Amsterdam
€ 1.950,- Verhuurd
Kamers
3
Wonen
75m2
Tuin
Aanwezig

Omschrijving

Per februari hebben wij deze PRACHTIGE BENEDENWONING TE HUUR, voor een periode van 6 maanden! Met ouder- en kinderkamer een ideaal onderkomen voor een (jong) gezin dat tijdelijke woonruimte zoekt! In de omgeving vinden we alles wat nodig is voor het dagelijks leven, inclusief het openbaar vervoer, winkels en diverse uitvalswegen in de richtingen Haarlem, Hoofddorp en Zaandam.

INDELING:
Deze prachtwoning betreden we via de eigen ingang op de begane grond. Via de hal komen we in de woonruimte, met aan onze linkerhand de master-bedroom. Deze grote slaapkamer is voorzien van glazen wanden en daardoor komt er veel natuurlijk licht de woning binnen. Het geeft de woning een heerlijk ruim gevoel en via de woonkeuken komen we in de woonkamer terecht, waar opnieuw veel natuurlijk licht binnenkomt.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een ingebouwde oven en een gasfornuis met afzuiging. De woonkamer is recent uitgebouwd en voorzien van mooie gietvloer en vloerverwarming. Via de schuifpui komt veel licht de moderne woning binnen én is de tuin te betreden. Ook vinden we aan deze kant van de woning de kinderkamer, die tevens inzetbaar is als rustige werkplek!

OMGEVING:
De Joan Melchior Kemperstraat kent een geweldige -centrale- ligging. Met het Westerpark ‘in de achtertuin’ en het stadscentrum op loopafstand is hier voor ieder wat wils! In de directe omgeving vinden we verschillende restaurants, winkels en scholen. Daarnaast is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd en men rijdt binnen enkele ogenblikken de A10 (ringweg), A4, A5 en N200 op!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 75m2
Inhoud 190m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 1.950,-
Soort object Appartement