Javastraat

1094 GZ Amsterdam
€ 1.600,-
Kamers
3
Wonen
67m2
Woonlagen
2

Omschrijving

Op een leuk locatie in Amsterdam-Oost (Indische buurt) bieden wij dit 2-slaapkamer appartement te huur aan. Het appartement kent een gunstige ligging en is geschikt voor 1 persoon of een stel.

Omgeving:
Het appartement is gelegen om de hoek van het Javaplein, het Oosterpark en de Dappermarkt. In de nabije omgeving alle winkelvoorzieningen, cafes, eetgelegenheden en restaurants. Het openbaar vervoer is uitstekend naar het centrum van Amsterdam. Op fiets-/loopafstand het Muiderpoortstation voor de metro en trein. Voor openbaar vervoer voorzieningen ligt het Muiderpoortstation op korte loopafstand.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement op de 4de verdieping. Ruime woonkamer met de moderne keuken welke voorzien is van al het benodigde apparatuur. Via de interne trap in de woonkamer heeft u toegang tot het dakterras. De twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer is ingericht als werk-/gastenkamer. Badkamer met douche/badcombinatie, wastafel en toilet.

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 67m2
Inhoud 150m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 2

Kenmerken

Huurprijs € 1.600,-
Soort object Appartement

Kaart