Koopmanstraat

3231 XM Brielle
€ 1.700,-
Kamers
3
Wonen
50m2
Woonlagen
2

Omschrijving

Gemeubileerd 3-kamer appartement TE HUUR aangeboden aan de Koopmanstraat in het centrum van Brielle! Het appartement heeft een woonoppervlakte van 50m2 en beschikt over 2 slaapkamers. Het appartement is geschikt voor 2 personen en beschikbaar per April 2023.

Het appartement bevindt zich in de buurt van de Maasvlakte en de Europoort. In de directe omgeving liggen verschillende winkels en horecagelegenheden op fiets-/loopafstand. Ook zijn Rockanje, Rozenburg en Spijkenisse goed bereikbaar met het openbaar vervoer via directe bus verbindingen. Via de N218 en de A15 is bijvoorbeeld Rotterdam ook goed bereikbaar. Het 3-kamer appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping.

Het gemeubileerde 3-kamer appartement bestaat uit een tweetal slaapkamers en woonkamer, hal, toilet, keuken en badkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, open keuken en deur naar klein beschut terras. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers en ertussen de doucheruimte met douche, wastafel en was/ droog combinatie.

KORTOM, LEUK 3-KAMER APPARTEMENT DAT ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD IS!

Zoekt u een gemeubileerd appartement in Brielle? Dan is dit 3-kamer appartement aan de Koopmanstraat zeker een bezichtiging waard!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 50m2
Inhoud 225m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 2

Kenmerken

Huurprijs € 1.700,-
Soort object Appartement

Kaart