Juf Van Kempenstraat

2132 ZV Hoofddorp
€ 2.750,-
Kamers
5
Wonen
138m2
Tuin
Aanwezig

Omschrijving

Centraal gelegen in Hoofddorp, bieden wij deze bijzondere eengezinswoning met volwaardige studio op de begane grond, TE HUUR aan! De Juf van Kempenstraat ligt in een betrekkelijk rustige buurt, welke redelijk goed bereikbaar is. Gesitueerd op fietsafstand vinden we het centrum van Hoofddorp en op loopafstand van de woning vinden we een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 3 minuten rijden en het dichtstbijzijnde busstation ‘Hoofddorp Centrum’ is op slechts 57 meter afstand gelegen.

Omgeving:
Zoals genoemd ligt de Juf van Kempenstraat in rustige buurt, met goede bereikbaarheid. De buurt waarin deze woning is gesitueerd is zeer kindvriendelijk en in de nabije omgeving vinden we diverse scholen, winkelcentrum en verschillende sportaccommodaties. Recreatie is eveneens nabij gelegen met diverse horecagelegenheden, een bioscoop en theater maar ook het Haarlemmermeerse bos, op loop-/fietsafstand. Met zowel auto als het OV is Amsterdam in ca. 20 minuten bereikbaar en Schiphol Airport zelfs binnen het kwartier!

Indeling:
Zoals genoemd bestaat deze woning uit een zelfstandige studio met eigen badkamer en keuken én een bovenwoning. Deze boven-/gezinswoning is voorzien van separaat toilet en ruime tuin. De woning is gebouwd in 2002 en voorzien van 2 moderne keukens (1 in de studio, 1 in de gezinswoning) met inbouwapparatuur. Daarnaast kent de woning 2 mooie badkamers (1 in de studio, 1 in de gezinswoning) met inloopdouche. De gehele woning is ingericht met modern meubilair, luxe bedden en ruime kasten.

Kortom, een ideale woning voor een gezin, maar ook uitermate geschikt is als bijvoorbeeld kangeroo/mantelzorg woning, of zelfstandig wonende studenten! Bel ons snel voor meer informatie en/of het plannen bezichtiging!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 138m2
Inhoud 360m3
Kamers 5
Slaapkamers 4
Woonlagen 3

Kenmerken

Huurprijs € 2.750,-
Soort object Tussenwoning
Type woning Eengezinswoning

Kaart