Koegelwieck

2134 XX Hoofddorp
€ 1.950,-
Kamers
6
Wonen
126m2
Tuin
Aanwezig

Omschrijving

Deze leuke en rustig gelegen eengezinswoning (ca. 126 m2) bieden wij TE HUUR aan, in de populaire Floriande wijk van Hoofddorp. Het betreft een ruime gezinswoning met dakkapel, een 5-tal slaapkamers, ruime woonkamer en onderhoudsvriendelijke achtertuin! De wijk ‘Floriande’ is centraal gelegen in Hoofddorp, vlakbij het gelijknamige ‘Floriande’ winkelcentrum. Onder de grote verscheidenheid aan winkels vinden we hier supermarkten, verswinkels, een apotheek en wekelijkse markt!

Tevens zijn er scholen, kinderdagverblijven en een bibliotheek op loopafstand gelegen. Daarnaast zijn de winkelcentra ‘Toolenburg’ en ‘t Paradijs’ goed bereikbaar per fiets en auto. Ook met het OV kunt u hier goed uit de voeten, op loopafstand vindt men de bushalte met aansluiting op R-Net; de snelle busverbinding tussen Haarlem, via Schiphol en Amsterdam. Daarnaast zorgen de verschillende snelwegen (A4, A5, A9 en A10) in de omgeving, dat o.a. luchthaven Schiphol, Haarlem, Amstelveen en Amsterdam bijzonder snel te bereiken zijn. Voor recreatie en ontspanning hoeft u ook niet ver, in het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos, De Boseilanden en/of de Toolenburgerplas kunt u prima uw ei kwijt en deze recreatiegebieden zijn snel te bereiken per fiets.

De woning wordt betreden via de entree-hal, die men bereikt via de nette voortuin met haag. De hal biedt op zijn beurt toegang tot de lange en ruime woonkamer met semi-open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en geeft weer toegang tot de ruime tuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd, kent een externe berging en achterom, voor optimaal gebruiksgemak. Terug in de woonkamer, betreden we een tussenhal met separaat toilet en trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt men een 3-tal slaapkamers en eenvoudige maar zeer bruikbare badkamer, voorzien van (tweede) toilet, (inloop)douche en wastafel. Via de overloop bereikt men de trap naar de tweede verdieping, waar zich nog 2 slaapkamers en een wasmachine bevinden.

Kortom:
– Zeer ruime woning met 5-tal slaapkamers; ideaal voor een gezin!
– Moderne woning, met nette faciliteiten in de keuken en badkamer!
– Onderhoudsvriendelijke achtertuin (N/O) met berging en achterom!
– Rustige ligging in kindvriendelijke en populaire Hoofddorp-Floriande!
– Goede bereikbaarheid en verbinding t.o.v. Amsterdam, Schiphol en Haarlem!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 126m2
Inhoud 420m3
Kamers 6
Slaapkamers 5
Woonlagen 3

Kenmerken

Huurprijs € 1.950,-
Soort object Tussenwoning
Type woning Eengezinswoning