Admiraal de Ruijterweg

1055 LX Amsterdam
€ 795.000,- k.k.
Koop  Amsterdam  Bos en Lommer  Admiraal de Ruijterweg – Floorplan 2
Koop  Amsterdam  Bos en Lommer  Admiraal de Ruijterweg – Floorplan 3
Koop  Amsterdam  Bos en Lommer  Admiraal de Ruijterweg – Floorplan
Wonen
138m2
Kamers
6
Bouwjaar
1922

Omschrijving

Aangeboden wordt deze schitterend gerenoveerde 6-kamer DUBBELE BENEDENWONING voorzien van een zeer riante en mooi aangelegde tuin met ligging op het zuidwesten. Deze prachtige woning is gelegen in het inmiddels populaire stadsdeel Oud-West (de wijk Bos en Lommer), in de directe nabijheid van de populaire “Foodhallen”, de Jordaan, de “Da Costabuurt” en een grote diversiteit aan hippe winkels, cafés, restaurants, verscheidene scholen en sportfaciliteiten.

Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat er tijdens de renovatie gedacht is aan details en kwaliteit zoals het tegelwerk in de badkamers, toilet(Piet Boom), mechanische ventilatie, Hotbath kranen, een magnesiet vloer(hoog geluidsisolatiegehalte), visgraat pvc vloeren, inbouwverlichting door de gehele woning, stalen kozijnen, nieuwe kozijnen achterzijde woning vv HR++ glas, gevel/plafond en vloerisolatie en vloerverwarming, en om vocht tegen te gaan is de bak in souterrain geïnjecteerd en is er een afschot en drain aangebracht onder de vlonder waar tevens een pomp aanwezig is.

**Het appartement is uitgerust met een uitermate luxe keuken voorzien van een wandopstelling en een kookeiland waaraan je kan zitten. Deze luxe uitgevoerde keuken wordt voorzien van hoge kwaliteit inbouwapparatuur van het merk AEG zoals een koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, multifunctionele oven met magnetronfunctie, inductie kookunit met ingebouwde kookveldafzuiging, quooker(mat zwart) en een kunststof spoelbak(carbon black) en marmeren bladen. De keuken wordt geleverd met een volledige garantie van 5 jaar.

Het gebouw is gelegen op erfpachtgrond wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De einddatum van het betreffende tijdvak is 30-09-2046. De huidige erfpachtvergoeding(canon) bedraagt €. 594,49 per jaar met een jaarlijkse indexering. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2002.

KORTOM DEZE WONING IS ABSOLUUT DE MOEITE VAN BEZICHTIGEN WAARD DUS LAAT U VERRASSEN EN KOM GEWOON EEN KIJKJE NEMEN!

De entree van de woning is gesitueerd op de begane grond en geeft toegang tot de riante hal die toegang geeft tot de ruime living annex woonkeuken, een tweetal extra kamers die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden zoals kantoor(voorzijde) en extra living(achterzijde). In de hal bevindt zich een luxe ruim uitgevoerde toilet en de trap naar het souterrain. Vanuit de woonkamer is de zeer riante tuin bereikbaar via openslaande deuren. De tuin is keurig aangelegd en voorzien van een groot terras (uitgevoerd met duurzame vlonders), een diversiteit aan bomen, planten, gras en een nieuwe houten erfafscheiding (uitgevoerd met zwarte rabatdelen).

Aan de voorzijde van de woonkamer is een prachtige keuken geplaatst voorzien van een wandgedeelte en een kookeiland voorzien van luxe inbouwapparatuur van het merk AEG en twee marmeren bladen. In de hal bevindt zich een luxe ruim uitgevoerde toilet en de trap naar het souterrain.

Het souterrain is uitgevoerd met een drietal slaapkamers en voorzien van luxe verlichting. Alle slaapkamers zijn riant uitgevoerd en zijn allemaal voorzien van lichtstralen wat voor veel lichtinval zorgt. In de hal is een ruime opbergkast en een tweede, eveneens luxe uitgevoerde toilet.

De twee badkamers zijn ruim van opzet, luxueus en uitermate modern uitgevoerd en kan men spreken van een hoge kwaliteit zoals het tegelwerk, sanitair en verlichting. De grote badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, radiator en een dubbele wastafel met meubel. De kleine badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een enkele wastafel met meubel. Beide badkamers zijn voorzien van een visgraat pvc-vloer.

Algemeen:
• Totale gebruiksoppervlakte 140m2, woonoppervlakte 138m2, inhoud 438m3;
• Volledige gerenoveerde woning, nieuwe elektra, CV leidingwerk, volledige mechanische ventilatie, 3 maanden garantie op de renovatie;
• NEN-meetrapport aanwezig;
• Cv-installatie type Intergas 36/30 CW5 uit 2020;
• 6 kamers, 4/5 slaapkamers, 2 badkamers;
• Tegelwerk van Piet Boon, kranen etc van Hotbath;
• Volledige geïsoleerde vloeren, vloerverwarming, visgraat pvc-vloer;
• Actieve VVE, maandelijkse bijdrage €. 108,00 p/m;
• Voortdurende recht van erfpacht, jaarlijkse canon van €. 594,49 p/jaar;
• Einddatum tijdvak 30 september 2046;
• Er is tevens een vergunning voor een doorbraak op de begane grond, VVE is akkoord vwb doorbraak;
• Niet zelfbewonersclausule van toepassing;

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 138m2
Inhoud 400m3
Kamers 6
Slaapkamers 5
Woonlagen 2

Kenmerken

Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Soort object Appartement

Kaart