Rochussenstraat

1051 JK Amsterdam
€ 335.000,- k.k.
Koop  Amsterdam  Staatsliedenbuurt  Rochussenstraat – Floorplan 2
Koop  Amsterdam  Staatsliedenbuurt  Rochussenstraat – Floorplan
Wonen
39m2
Kamers
1
Bouwjaar
1915

Omschrijving

Aangeboden wordt dit mooie en goed onderhouden STUDIO-APPARTEMENT gelegen in de altijd gezellige buurt “WESTERPARK/STAATSLIEDENBUURT” op loopafstand van de Westergasfabriek waar zowel jong en oud kunnen recreëren in het park, genieten van diverse horeca en verscheidene evenementen, theatervoorstellingen en tentoonstellingen. De woning beschikt over een modern uitgevoerde keuken en badkamer, heeft een woonoppervlakte van ca 40m2 en is gebouwd omstreeks 1915.

De Rochussenstraat en omgeving is voorzien van een groot aanbod van voorzieningen waaronder diverse trendy restaurants en cafés, winkels, en niet te vergeten de altijd gezellige Westergasfabriek. Recreatieve voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar zoals het “WESTERPARK” een prachtig park waar men heerlijk kan recreëren.

Openbaar vervoer is op korte afstand bereikbaar zoals diverse tramverbindingen richting oa het centrum en andere stations. Uitvalswegen zoals de A1, A2 en de A10 zijn makkelijk bereikbaar.

***KORTOM DIT PRACHTIGE APPARTEMENT IS ZEKER DE MOEITE VAN BEZICHTIGEN WAARD*** ***IDEALE WONING VOOR STARTERS EN BELEGGERS MET STUDERENDE KINDEREN***

De centrale entree op de begane grond geeft toegang tot de woning gelegen op de tweede verdieping. Via de hal komt men in de woning met het slaapgedeelte voorzien van inbouwkasten aan de voorzijde van de woning met frans balkon, de L-vormige living is eveneens voorzien van de modern en keurig uitgevoerde keuken voorzien van diverse apparatuur en toegang tot balkon aan de achterzijde van de woning.

Via de living is het balkon eveneens bereikbaar middels 2 openslaande deuren. De moderne en keurige badkamer is voorzien van het toilet, een wastafelmeubel en inloopdouche. De badkamer netjes uitgevoerd met trendy mozaïektegels.

Algemeen:

Woonoppervlakte 38,7m2, inhoud 129m3, bouwjaar 1915;
Volledig voorzien van dubbels glas;
Buitenkant complex in 2022 geschilderd;
Intergas HR CV ketel bwjr ca. 2010;
Actieve VVE en wordt professioneel beheerd;
Maandelijkse VVE bijdrage €. 70,50; Eigendom betreft erfpacht;
Canon is eeuwigdurend afgekocht;
NEN meetrapport aanwezig;
Energielabel E geldig t/m 01-03-2033;
Niet bewoningsclausule van toepassing;

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 39m2
Inhoud 129m3
Kamers 1
Slaapkamers
Woonlagen 1

Kenmerken

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Soort object Appartement