Kruisweg

2132 CC Hoofddorp
€ 795.000,- k.k.
Koop Hoofddorp Hoofddorp en omgeving Kruisweg – Floorplan 2
Koop Hoofddorp Hoofddorp en omgeving Kruisweg – Floorplan 3
Koop Hoofddorp Hoofddorp en omgeving Kruisweg – Floorplan 4
Koop Hoofddorp Hoofddorp en omgeving Kruisweg – Floorplan
Perceel
476m2
Wonen
176m2
Kamers
3
Bouwjaar
1926

Omschrijving

Aangeboden wordt deze prachtige KLUSWONING zijnde vrijstaande VILLA met een huidige woonoppervlakte van 176m2, een inhoud van 671m3 en gelegen op een kavel van 469m2. De achtertuin is ruim ca.30m diep en 10m breed en biedt eveneens de mogelijkheid om een
riant tuinhuis te bouwen. Kortom dit mooie project is zeer geschikt voor vele doeleinden waaronder Wonen, Kangoeroewoning, Bed & Breakfast maar er kan uiteraard ook gekozen worden voor een riante Veranda.

De woning zelf is volledig gestript en klaar gemaakt voor een volledige renovatie en die tevens geheel naar eigen zin kan worden verbouwd. Uitbreidingsmogelijkheden zijn mogelijk waaronder het plaatsen van drie tot vier dakkapellen op de tweede verdieping, aanbouwen aan de achterzijde en eventueel de zijkant van de woning.

Deze vrijstaande woning is gesitueerd in het centrum van het inmiddels bruisende Hoofddorp voorzien vele voorzieningen waaronder een zeer breed en gevarieerd aanbod van winkels, horecagelegenheden en Het Cultuurgebouw oa voorzien van Schouwburg De Meerse en Poppodium Duyker. Openbaar vervoer is op korte afstand bereikbaar met diverse busverbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Het station ligt op een steenworp afstand van het centrum.

Indeling:

De begane grond beschikt over een thans zeer riante hal en het woongedeelte die naar eigen inzicht ingericht kan worden met aan de achterzijde met de mogelijkheid tot het plaatsen van een uitbouw van 4.00×7.00m met uiteindelijk een prachtig zicht op de grote achtertuin. De eerste verdieping kan worden voorzien van een drietal slaapkamers met plaats voor een grote badkamer en aparte wasruimte. De tweede verdieping heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van vier dakkapellen waardoor veel extra m2 woonoppervlak wordt gecreëerd. Verder kan deze verdieping worden ingericht met een uitermate riante slaapkamer met eigen badkamer en riante inloopkast.

KORTOM DIT OBJECT KAN WORDEN GETRANSFORMEERD TOT EEN RIANTE EN PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN HOOFDDORP!!

***Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopend makelaar alsmede voor het maken van een uitgebreide bezichtiging***

Algemeen:
– Huidige woonoppervlakte van 176m2, inhoud van 671m3 en een kavel van 469m2;
– Bouwtekeningen met diverse opties zijn eventueel beschikbaar bij verkopend makelaar;
– Eigen grond met mogelijkheid tot een achterom;
– Diverse bestemmingen mogelijk zoals oa Kangoeroewoning, B&B en werken aan huis;
– Niet Bewonersclausule, asbest- en ouderdomsclausule, levering “As Is” van toepassing;
– Uitbreiding parkeren eigen terrein is mogelijk;
– Aanvaarding per direct;
– Vraagprijs €.795.000,= kosten koper;

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 176m2
Inhoud 671m3
Kamers 3
Slaapkamers 3
Woonlagen 3

Kenmerken

Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Soort object
Type woning

Kaart