Beleggen in woonruimte:  een woning kopen voor verhuur kan een rendement van 7% opleveren

Makelaar Amsterdam

Sparen levert weinig op. U heeft het vast gelezen of gehoord. De spaarrente zakt steeds verder weg. Wat gaat u met uw spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor verhuur. Het voordeel hiervan is dat u de zekerheid heeft van bezit. U legt uw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning uw bezit is, kunt u deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze.


Profiteer van de hoge huurprijzen binnen de vrije sector

Met een huurprijs van gemiddeld € 1500, - p.m* is het kopen en verhuren van een woning voor beleggers aantrekkelijk. Door met uw spaargeld een tweede huis of appartement voor verhuur te kopen, profiteert u van de hoge huurprijzen en toenemende vraag naar woonruimte. In alle steden is er een groot te kort aan sociale- en particuliere huurwoningen. Rondom Groot Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer zijn door het te kort woningen snel verhuurd. Door slim te kopen en binnen de vrije sector te verhuren, kunt u veilig beleggen en een hoog rendement behalen. Veel investeerders kiezen daarom steeds vaker voor beleggen in woonruimte rondom Amsterdam en Hoofddorp.


Hoe kopen en verhuren u een hoog rendement oplevert

Een tweede woning kopen voor verhuur biedt u als spaarder of belegger meer zekerheid. Er is zekerheid van huurinkomsten, ook kan de woning kan met meerwaarde worden verkocht. Voor u betekent dit dat u, uw vermogen snel kunt laten toenemen. Het rendement voor het verhuren van een tweede huis of appartement, in bijvoorbeeld Amsterdam of Hoofddorp, kan namelijk tot 7,0% of meer oplopen. Dit is geheel afhankelijk van de koopsom, locatie, aantal kamers, oppervlakte en inrichting van de woning.

Reken voorbeeld:

U investeert € 225.000, - en verhuurt voor € 1.500, - per maand (exclusief G/W/L). Uw bruto rendement is op jaarbasis € 18.000 / € 255.000 = 0.07 x 100 = 7 %. De huurinkomsten zijn na aftrek van eventuele kosten voor onderhoud en financiering voor u onbelast. U betaalt wel vermogensbelasting over uw bezit. Vanwege de lage spaarrente en hoog rendement is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze.


Welke risico’s loopt u als belegger

Een tweede huis of appartement kopen voor verhuur is een zeer rendabele en veilige belegging. Als belegger loopt u weinig risico’s. Het grootste risico dat u loopt, is het risico op leegstand. Als de woning een periode leeg staat loopt u huurinkomsten mis. Dit risico kunt u voorkomen door de woning - met behoud van rendement – aantrekkelijk te prijzen. Daarnaast kunt u de woning gemeubileerd en/of gestoffeerd verhuren. De kosten kunt u in de huurprijs doorberekenen. Het voordeel hiervan is dat u de woning sneller verhuurd. Expats en particulieren kiezen eerder voor een gemeubileerde en/of gestoffeerde huis of appartement. Bovendien verkleint de woningnood het risico op leegstand. In alle steden in Nederland nemen de wachttijden voor woonruimte jaarlijks toe. Hierdoor is voor veel expats en particulieren de vrije sector de enige optie voor het huren van een huis of appartement. Door slim te kopen en aantrekkelijk te verhuren, beperkt u het risico op leegstand, en maximaliseert u het rendement op uw investering. 


Vakkundig beleggen in vastgoed met HBhousing

Een tweede woning kopen voor verhuur heeft een goed rendementspotentieel. HBhousing helpt u het maximale uit uw investering te halen. Als lokale (verhuur)makelaar helpen wij u met het berekenen van de verhuurprijs en rendement, kopen, verhuren en beheren van uw tweede woning. Dit betekent dat HBhousing u  adviseert, en ook zorgdraagt voor het continu verhuren van uw tweede huis of appartement. Als uw makelaar bepalen wij in overleg met u de voorwaarden, bieden de woning binnen ons netwerk aan, screenen en selecteren de huurders, verzorgen de bezichtigingen, stellen een juridisch getoetst huurcontract op en incasseren de borg- en betaling. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt voor de huurders en leveranciers. Het voordeel hiervan is dat alles volgens uw wensen, en wet- en regelgeving verloopt. Voor u betekent dit dat u na het kopen van de woning er geen omkijken naar heeft, en alles vakkundig voor u wordt geregeld. Het resultaat: veilig beleggen in woonruimte.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Beleggen Amsterdam

Vanwege onze ervaring met het kopen en verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze kennis en ons netwerk. Neem voor een veilige en rendabele belegging in woonruimte vrijblijvend contact met ons op.

Onze (verhuur)makelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379  of 0237112221

 

 

 

 


Wat beleggers zeggen


Aankoop en verhuur van panden
Olaf Nijenmanting
Professionele verhuurmakelaar! ik ben zeer tevreden met de diensten van HB Housing. ze hebben mij geholpen met de aankoop van beleggingspanden en de verhuur daarvan. Zeer goede service en een goede kwaliteit huurders., veelal expats en bedrijven. Ze beheren meerdere panden van mij in Amsterdam. ronduit tevreden!
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Verhuren via HBhousing

Maak kennis met HBhousing

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren zonder huurrecht en huurbescherming
 • Binnen 1.5 week verhuurd*
 • Rendement dat kan oplopen tot 7%*
 • Aankoop en verhuurbemiddeling
 • Jaarlijks indexering van de verhuurprijs
 • Binnen 24 uur vindbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Volledig beheer van de woning
 • Aanspreekpunt voor huurders en leveranciers
 • Advies bij financiering 

Bel mij terug

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijnBel mij voor een kennismakingsgesprek
 

Contactgegevens

 

Waar wilt u kopen

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Kennismaken met HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland