Beleggen

Met een huurprijs van gemiddeld € 1600,- p.m* is het kopen en verhuren van een woning voor beleggers aantrekkelijk. Wij realiseren meerdere projecten per jaar voor onze klanten.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega-makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out: alles voor u geregeld

Vakkundig beleggen in vastgoed met HBhousing

Een tweede woning kopen voor verhuur, heeft een goed rendementspotentieel. HBhousing helpt u het maximale uit uw investering te halen. Als lokale (verhuur)makelaar helpen wij u met het berekenen van de verhuurprijs en rendement, kopen, verhuren en beheren van uw tweede woning. Dit betekent dat HBhousing u adviseert en ook zorgdraagt voor het continu verhuren van uw tweede huis of appartement. Als uw makelaar bepalen wij, in overleg met u, de voorwaarden, bieden de woning binnen ons netwerk aan, screenen en selecteren de huurders, verzorgen de bezichtigingen, stellen een juridisch getoetst huurcontract op en incasseren de borg- en betaling. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt voor de huurders en leveranciers. Het voordeel hiervan is dat alles volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Voor u betekent dit dat u er, na het kopen van de woning, geen omkijken naar heeft en alles vakkundig voor u wordt geregeld. Het resultaat: veilig beleggen in woonruimte.

Waarom een woning kopen voor de verhuur?

Sparen levert weinig op. U heeft het vast gelezen of gehoord. De spaarrente zakt steeds verder weg. Wat gaat u met uw spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor verhuur. Het voordeel hiervan is dat u de zekerheid heeft van bezit. U legt uw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning uw bezit is, kunt u deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze.

RTL 4 nam een kijkje bij een van onze projecten. Bekijk hier de uitzending.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het kopen en verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.