Verkoopmakelaar HBhousing

Regionale marktkennis en ervaring stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze te promoten en succesvol te verkopen. Laat u verrassen door onze aanpak.
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Wat is de vraagprijs?

Makelaardij HBhousing is zichtbaar aanwezig in Groot-Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer. Vanuit onze regionale vestiging in Amsterdam en Hoofddorp adviseren wij u over het verkopen, kopen, financieren en / of verhuren van uw woning. Weten hoe wij uw woning succesvol verkopen? Bel of kom bij een van onze vestigingen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw woning verkopen via HBhousing

Makelaardij HBhousing is jaren actief rondom Groot-Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte binnen uw regio, kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander. Ons brede netwerk, regionale marktkennis en ervaring stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze te promoten en succesvol te verkopen. Laat u verrassen door onze aanpak.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.