Aankoopmakelaar HBhousing

De meest geschikte woning voor de juiste prijs vinden. Met de aankoopbemiddeling van HBhousing vindt u snel uw droomhuis of beleggingspand.
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Alles voor u geregeld

Als uw aankoopmakelaar begeleidt HBhousing u tot aan de overdracht van uw woning. Dit betekent dat HBhousing voor een goede afloop van het aankooptraject zorgt. Geheel volgens uw wensen adviseren wij u bij de overname van roerende zaken, stellen een onafhankelijk taxatierapport op, controleren de koopakte op juridische aspecten en laten indien nodig deze voor u aanpassen. Voor u betekent dit dat vanaf het moment dat u met HBhousing samenwerkt alles vakkundig wordt geregeld. Met als resultaat een succesvolle aankoop van uw huis of appartement.

Uw droomhuis kopen via HBhousing

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u deze gevonden? En zoekt u daarom een aankoopmakelaar die voor een lagere aankoopprijs kan zorgen? Dan bent u bij Makelaardij HBhousing aan het juiste adres. De aankoopmakelaars van HBhousing zijn gespecialiseerd in het kopen en taxeren van woonruimte in en rondom Amsterdam, Hoofddorp en de gemeente Haarlemmermeer. Als lokale aankoopmakelaar beschikt HBhousing over alle benodigde marktkennis om uw woning voor de juiste prijs te kopen. Door onze jarenlange ervaring met aankoopbegeleiding rondom Hoofddorp en Amsterdam, kennen wij de lokale woningmarkt en regelgeving als geen ander. Als uw aankoopmakelaar zetten wij al onze kennis in om voor u het beste resultaat te bereiken. Voor u betekent dit dat vanaf het zoeken naar uw droomhuis tot aan de overdracht van A tot Z alles goed geregeld is.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het aankopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.