Uw lokale makelaar in Amsterdam Noord

Makelaar Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Noord? En zoekt u daarom een ervaren makelaar in Amsterdam Noord die méér doet en met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief in uw wijk. Als lokale makelaar combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke aandacht. Vanuit onze vestiging in Amsterdam bieden wij alle makelaarsdiensten onder één dak. Of het nu om het kopen, verkopen, verhuren of hypotheekadvies gaat, met HBhousing als uw makelaar bereikt u het gewenste resultaat.


HBhousing doet een stap meer

Uw woning verkopen in Amsterdam Noord doet u niet zomaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat u reden ook is, met HBhousing bereikt u snel het gewenste resultaat. Als een van de weinig makelaars in Amsterdam Noord bieden wij alle diensten aan. Het voordeel hiervan is dat wij méér voor u kunnen doen. Zo maken wij het mogelijk om het verkopen en tijdelijk verhuren van uw woning te combineren. Dit maakt het realiseren van uw plannen gemakkelijker. Met de huurinkomsten kunt u uw lasten gedeeltelijk dekken en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe huis zetten. Voor u betekent dit dat u met HBhousing altijd een creatieve oplossing heeft dat bij u situatie past.


Uw woning verkopen middels doeltreffende marketing- en promotie

Uw woning verkopen in Amsterdam Noord is een belangrijke financiële beslissing. Als verkoper wilt u binnen korte tijd en voor de vraagprijs verkopen. HBhousing is jaren actief als makelaar in Amsterdam Noord. Hierdoor kennen wij lokale woningmarkt als geen ander en beschikken wij over een brede netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning tegen een aantrekkelijk prijs en op een doeltreffende wijze onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Om uw woning succesvol te verkopen zetten wij verschillende middelen in. Naast het aanbieden van uw woning via e-mail- en Funda, bedenken wij elke 3 maanden speciale acties. Hierbij kunt u denken aan advertenties in kranten en gerichte flyers-campagnes. Het voordeel hiervan is dat uw woning zowel online als offline optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: een snellere verkoop van uw woning.


Kennismaken met HBhousing

Makelaardij HBhousing is actief in uw wijk. Hierdoor kunnen wij de ontwikkelingen binnen uw regio nauwlettend volgen. Hierbij kunt u denken aan lokale omgevingsfactoren die de prijs van uw woning beïnvloeden. Als lokale makelaar in Amsterdam Noord spelen wij hierop in en bereiken voor u het beste resultaat. Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam Noord? Bel of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Amsterdam Noord

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Amsterdam en Hoofddorp, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop appartement
Sam Martinez
Professionele makelaar! Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kunnen we omschrijven als zeer professioneel en snel. Ons appartement was al binnen 3 maanden verkocht. Met vragen konden wij meteen terecht bij onze makelaar Jan Stolwijk. Wij zouden HBhousing aan iedereen die wil verhuren of verkopen aanraden.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? Bel: 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland