Uw lokale makelaar in Amsterdam Oud West

Makelaar Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Oud West? En zoekt u een creatieve makelaar in Amsterdam Oud West die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Als makelaar zetten wij de traditionele middelen net iets anders in en combineren wij marktkennis met persoonlijke aandacht. En met succes. Als een van de weinig makelaars in Amsterdam Oud West, bieden wij alle diensten onder één dak. Voor betekent dit dat u verkopen, kopen, huren, verhuren, taxeren van u huis of appartement. Daarnaast bieden wij ook onafhankelijk hypotheekadvies aan. Wat uw wens ook is met HBhousing als uw makelaar in Amsterdam Oud West bereikt u het gewenste resultaat.


HBhousing is actief in Amsterdam

HBhousing is geen traditionele makelaar in Amsterdam Oud West. Dat wil zeggen dat wij net iets anders werken en de communicatiemiddelen anders inzetten. En met succes. Daar waar collega makelaars steeds vaker de diensten online aanbieden. Bieden wij als makelaar in Amsterdam Oud West onze diensten vanuit fysieke locaties aan. Hierdoor staan wij midden in de samenleving- en kennen wij de lokale markt als geen ander. Het voordeel hiervan is dat wij tijdig op ontwikkelingen kunnen in spelen en uw huis of appartement voor de juiste prijs kunnen verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing het gewenste resultaat bereikt. Uw woning verkopen in Amsterdam Oud West is via HBhousing snel en vakkundig geregeld.


Uw woning verkopen in Amsterdam Oud West

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam Oud West begint met een doeltreffende marketing- en promotie. Daarom doet HBhousing méér. Als makelaar in Amsterdam Oud West zetten wij verschillende middelen in om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Zo bedenken wij elke drie maanden een speciale- en creatieve actie. Te denken valt aan het ontwerpen, drukken en verspreiden van flyers of een pagina grote advertentie in een regionaal dagblad. Potentiële kopers kunnen uw huis of appartement zien en op Funda alle informatie vinden. Het voordeel hiervan is dat uw woning zowel online als offline optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: een succesvolle verkoop van uw woning in Amsterdam Oud West.


Kennismaken met HBhousing

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Oud West en zoekt u lokale makelaar? Maak dan kennis met HBhousing. Als makelaar zijn zichtbaar aanwezig in uw wijk. Hierdoor beschikken wij over alle benodigde marktkennis om uw appartement of huis aantrekkelijk te prijzen, doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Amsterdam en Hoofddorp, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop appartement
Sam Martinez
Professionele makelaar! Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kunnen we omschrijven als zeer professioneel en snel. Ons appartement was al binnen 3 maanden verkocht. Met vragen konden wij meteen terecht bij onze makelaar Jan Stolwijk. Wij zouden HBhousing aan iedereen die wil verhuren of verkopen aanraden.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? Bel: 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland