Makelaar in Hoofddorp

Succesvol uw woning verkopen in Hoofddorp via HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar in Hoofddorp

Uw woning verkopen in Hoofddorp doet u niet zomaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat uw reden ook is makelaardij HBhousing denkt met u mee. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij wat uw wensen zijn. Op basis van uw wensen bieden wij een creatieve oplossing voor het realiseren van uw verkoopplannen. Hierbij kunt u denken aan het tijdelijk verhuren van uw koopwoning zonder dat deze uit de verkoop gaat. Het voordeel hiervan is dat u extra financiële ruimte creëert en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning kunt zetten. Dit kan zowel een huur- als koopwoning zijn. Met HBhousing als uw makelaar in Hoofddorp bereikt u het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u daarom een ervaren makelaar in Hoofddorp die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Als lokale makelaar in Hoofddorp combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke aandacht. Door onze jarenlange ervaring met verkoopbegeleiding in Hoofddorp, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Vanuit onze makelaardij aan de Parklaan in Hoofddorp begeleiden wij u tijdens het taxeren, verkopen en kopen van uw woning. Daarnaast bieden wij u deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Het voordeel hiervan is dat u maar één makelaar nodig heeft voor het realiseren van uw verkoopplannen.

Alles voor u geregeld

Wilt u uw huis of appartement verkopen in Hoofddorp? En zoekt u lokale makelaar? Maak dan kennis met HBhousing. Als makelaar zijn zichtbaar aanwezig in uw wijk. Hierdoor beschikken wij over alle benodigde marktkennis om uw appartement of huis aantrekkelijk te prijzen, doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Onze aanpak

HBhousing makelaardij in Hoofddorp biedt u alle diensten van een makelaar onder één dak. Op basis van onze marktkennis en ervaring geven wij u de mogelijkheid een servicepakket aan makelaarsdiensten samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan de combinaties: verkopen en verhuren of kopen en hypotheekadvies. Door maatwerk te leveren maken wij het u gemakkelijker om uw woning te verkopen. Wat u wens ook is, met HBhousing als uw makelaar in Hoofddorp is het verkopen van uw woning vakkundig geregeld.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.