Uw lokale makelaar in Hoofddorp

Makelaar Amsterdam

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u daarom een ervaren makelaar in Hoofddorp die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Als lokale makelaar in Hoofddorp combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke aandacht. Door onze jarenlange ervaring met verkoopbegeleiding in Hoofddorp, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Vanuit onze makelaardij aan de Parklaan in Hoofddorp begeleiden wij u tijdens het taxeren, verkopen en kopen van uw woning. Daarnaast bieden wij u deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Het voordeel hiervan is dat u maar één makelaar nodig heeft voor het realiseren van uw verkoopplannen. 


Verkoopbegeleiding op maat

Uw woning verkopen in Hoofddorp doet u niet zomaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat uw reden ook is makelaardij HBhousing denkt met u mee. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij wat uw wensen zijn. Op basis van uw wensen bieden wij een creatieve oplossing voor het realiseren van uw verkoopplannen. Hierbij kunt u denken aan het tijdelijk verhuren van uw koopwoning zonder dat deze uit de verkoop gaat. Het voordeel hiervan is dat u extra financiële ruimte creëert en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning kunt zetten. Dit kan zowel een huur- als koopwoning zijn. Met HBhousing als uw makelaar in Hoofddorp bereikt u het gewenste resultaat.


Makelaardij HBhousing biedt u méér

HBhousing makelaardij in Hoofddorp biedt u alle diensten van een makelaar onder één dak. Op basis van onze marktkennis en ervaring geven wij u de mogelijkheid een servicepakket aan makelaarsdiensten samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan de combinaties: verkopen en verhuren of kopen en hypotheekadvies. Door maatwerk te leveren maken wij het u gemakkelijker om uw woning te verkopen. Wat u wens ook is, met HBhousing als uw makelaar in Hoofddorp is het verkopen van uw woning vakkundig geregeld.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Hoofddorp

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Hoofddorp, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop appartement
Sam Martinez
Professionele makelaar! Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kunnen we omschrijven als zeer professioneel en snel. Ons appartement was al binnen 3 maanden verkocht. Met vragen konden wij meteen terecht bij onze makelaar Jan Stolwijk. Wij zouden HBhousing aan iedereen die wil verhuren of verkopen aanraden.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland