Hypotheekadvies via HBhousing

Een woning of beleggingspand kopen, begint met het beantwoorden van de financiële vraag. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het financieren van uw woning of beleggingspand.
Aanvraag

Hypotheekadvies voor particulieren en beleggers

Advies

Op basis van wensen en situatie

Marktscan

Direct inzicht in interessante aanbieders

Begeleiding

Vanaf kennismaking tot aan oplevering

Meer kans op een succesvolle aanvraag

Als starter of doorstromer wilt u graag weten waar u aan toe bent. Daarom werkt HBhousing in stappen. Dit stelt ons in staat om snel een antwoord op een succesvolle hypotheekaanvraag te geven. Omdat het traject van het afsluiten van een hypotheek bij het kopen van een woning begint, werken wij in vier stappen: vrijblijvend kennismaken en bespreken van de mogelijkheden, overhandigen van gegevens, aankopen van uw woning en het afsluiten van uw hypotheek. Het voordeel van onze werkwijze is dat u zonder dat u direct kosten hoeft te maken al snel een antwoord op een succesvolle hypotheekaanvraag heeft.

Besluit u na de kennismaking om u door HBhousing te laten begeleiden, dan start de hypotheekaanvraag en brengen wij kosten in rekening. Omdat wij voor starters minder tijd nodig hebben dan voor doorstromers, baseren wij de kosten van het advies op uw persoonlijke situatie. Neem voor meer informatie contact met onze hypotheekadviseur op.

Hypotheekadvies voor particulieren en beleggers

Het afsluiten van een hypotheek is voor starters en doorstromers een belangrijke financiële beslissing. Daarom krijgt u van HBhousing onafhankelijke hypotheekadvies op maat. Dit betekent dat HBhousing naar uw persoonlijke situatie, financiën, huidige- en toekomstige wensen kijkt en verschillende hypotheken vergelijkt. Op basis hiervan helpt onze hypotheekadviseur u bij het nemen van de juiste beslissing. Het voordeel hiervan is dat u vanaf het afsluiten van de hypotheek tot aan de overdracht van uw nieuwe woning vakkundig wordt begeleid. Met als resultaat: het zorgeloos kopen van uw droomhuis.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het kopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.