Makelaar in Lijnden

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam West via HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

HBhousing is geen traditionele makelaar in Lijnden. Dat wil zeggen dat wij méér voor u doen. Daar waar collega makelaars zich alleen met de verkoop van woonruimte bezighouden. Biedt makelaardij HBhousing u ook de mogelijkheid om uw woning gedurende de verkoop aan expats te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u dubbele lasten beperkt. Met de verhuurinkomsten kunt u uw hypotheeklasten dekken en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zetten. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Lijnden snel het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Bent u op zoek naar een ervaren en creatieve makelaar in Lijnden? Dan maken wij graag kennis met u. Als makelaar in Lijnden zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw gemeente. Hierdoor hebben wij een breed netwerk en beschikken wij over een grote regionale marktkennis. Dit stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lijnden snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze regionale marktkennis en zet van uw woning in Lijnden via makelaardij HBhousing te koop.

Alles voor u geregeld

HBhousing is als makelaar in Lijden zichtbaar aanwezig. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp begeleiden wij u tijdens het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte. Door onze diensten vanuit een regionale vesting aan te bieden zijn onze makelaars altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen onze makelaars snel op marktontwikkelingen inspelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als u makelaar in Lijnden over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze aanpak

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars in Lijnden. Dit betekent dat wij de communicatiemiddelen net iets anders inzetten. Door onze grote regionale marktkennis en brede netwerk kunnen wij uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht brengen. Elke kwartaal bedenken wij een creatieve uiting om uw woning via online en offline media te promoten. Hierbij kunt u denken aan een flyer, display advertentie of complete pagina in een regionaal dagblad. Het voordeel hiervan is dat uw woning optimaal zichtbaar is voor potentiële kopers. Met als resultaat: het succesvol verkopen van uw woning. Met HBhousing als uw makelaar in Lijnden bereikt u snel het gewenste resultaat.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.