Uw lokale makelaar in Lijnden

Makelaar Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren en creatieve makelaar in Lijnden? Dan maken wij graag kennis met u. Als makelaar in Lijnden zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw gemeente. Hierdoor hebben wij een breed netwerk en beschikken wij over een grote regionale marktkennis. Dit stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lijnden snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze regionale marktkennis en zet van uw woning in Lijnden via makelaardij HBhousing te koop.


Makelaardij HBhousing doet méér

HBhousing is geen traditionele makelaar in Lijnden. Dat wil zeggen dat wij méér voor u doen. Daar waar collega makelaars zich alleen met de verkoop van woonruimte bezighouden. Biedt makelaardij HBhousing u ook de mogelijkheid om uw woning gedurende de verkoop aan expats te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u dubbele lasten beperkt. Met de verhuurinkomsten kunt u uw hypotheeklasten dekken en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zetten. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Lijnden snel het gewenste resultaat.


Uw woning succesvol verkopen

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars in Lijnden. Dit betekent dat wij de communicatiemiddelen net iets anders inzetten. Door onze grote regionale marktkennis en brede netwerk kunnen wij uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht brengen. Elke kwartaal bedenken wij een creatieve uiting om uw woning via online en offline media te promoten. Hierbij kunt u denken aan een flyer, display advertentie of complete pagina in een regionaal dagblad. Het voordeel hiervan is dat uw woning optimaal zichtbaar is voor potentiële kopers. Met als resultaat: het succesvol verkopen van uw woning. Met HBhousing als uw makelaar in Lijnden bereikt u snel het gewenste resultaat.


Kennismaken met de HBhousing makelaars

HBhousing is als makelaar in Lijden zichtbaar aanwezig. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp begeleiden wij u tijdens het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte. Door onze diensten vanuit een regionale vesting aan te bieden zijn onze makelaars altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen onze makelaars snel op marktontwikkelingen inspelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als u makelaar in Lijnden over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Lijnden

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Lijnden, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen
Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland