Uw lokale makelaar in Lisserbroek

Makelaar Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen en zoekt u een regionale makelaar in Lisserbroek? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief als makelaar in Lisserbroek. Als makelaar binnen uw regio richten wij ons op het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte. Door onze jarenlange ervaring binnen uw regio kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Deze kennis stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van de marktkennis en zet vandaag uw huis of appartement via makelaardij HBhousing te koop.


De HBhousing makelaars doen méér

De makelaars van HBhousing zijn geen traditionele makelaars in Lisserbroek. Daar waar collega makelaars zich voornamelijk met het verkopen van woonruimte bezighouden, bieden onze makelaars in Lisserbroek u méér diensten aan. De makelaars van HBhousing zijn gespecialiseerd in het verkopen, kopen, huren, verhuren en financieren van woonruimte in Lisserbroek. Het voordeel hiervan is dat u verschillende diensten kunt combineren. Te denken valt aan de combinatie verkopen en tijdelijk verhuren aan expats. Door uw woning gedurende de verkoop tijdelijk te verhuren kunt u gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zetten. Met de verhuurinkomsten kunt u de dubbele lasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door maatwerk. Op basis van uw situatie en woonwensen stellen onze makelaars een verkoopstrategie op die u helpen het gewenste resultaat te bereiken. Met makelaardij HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek bereikt u snel het gewenste resultaat.


Uw huis of appartement succesvol verkopen

Makelaardij HBhousing werkt iets anders dan traditionele makelaars in Lisserbroek. Dit betekent dat wij de bestaande media anders inzetten. Om uw woning optimaal te promoten maken wij gebruik van online en offline media. Elke kwartaal bedenken wij een creatieve actie om uw huis of appartement onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een display advertentie, flyer campagne of een complete pagina in een regionaal dagblad. Het voordeel hiervan is uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht van potentiële kopers wordt gebracht. Met als resultaat: een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek snel resultaat.


Kennismaken met onze makelaardij

Makelaardij HBhousing is zichtbaar aanwezig binnen uw regio. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp helpen wij u met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van uw huis of appartement in Lisserbroek. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kunnen wij de markt nauwlettend volgen en tijdig op ontwikkelingen inspelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek over alle benodigde kennis beschikt om uw huis of appartement succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij een van onze vestigingen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze makelaars staan voor u klaar.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Lisserbroek

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Lisserbroek, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop appartement
Sam Martinez
Professionele makelaar! Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kunnen we omschrijven als zeer professioneel en snel. Ons appartement was al binnen 3 maanden verkocht. Met vragen konden wij meteen terecht bij onze makelaar Jan Stolwijk. Wij zouden HBhousing aan iedereen die wil verhuren of verkopen aanraden.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland