Makelaar in Lisserbroek

Succesvol uw woning verkopen in Lisserbroek via HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

De makelaars van HBhousing zijn geen traditionele makelaars in Lisserbroek. Daar waar collega makelaars zich voornamelijk met het verkopen van woonruimte bezighouden, bieden onze makelaars in Lisserbroek u méér diensten aan. De makelaars van HBhousing zijn gespecialiseerd in het verkopen, kopen, huren, verhuren en financieren van woonruimte in Lisserbroek. Het voordeel hiervan is dat u verschillende diensten kunt combineren. Te denken valt aan de combinatie verkopen en tijdelijk verhuren aan expats. Door uw woning gedurende de verkoop tijdelijk te verhuren kunt u gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zetten. Met de verhuurinkomsten kunt u de dubbele lasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door maatwerk. Op basis van uw situatie en woonwensen stellen onze makelaars een verkoopstrategie op die u helpen het gewenste resultaat te bereiken. Met makelaardij HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek bereikt u snel het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Wilt u uw woning verkopen en zoekt u een regionale makelaar in Lisserbroek? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief als makelaar in Lisserbroek. Als makelaar binnen uw regio richten wij ons op het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte. Door onze jarenlange ervaring binnen uw regio kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Deze kennis stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van de marktkennis en zet vandaag uw huis of appartement via makelaardij HBhousing te koop.

Alles voor u geregeld

Makelaardij HBhousing is zichtbaar aanwezig binnen uw regio. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp helpen wij u met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van uw huis of appartement in Lisserbroek. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kunnen wij de markt nauwlettend volgen en tijdig op ontwikkelingen inspelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek over alle benodigde kennis beschikt om uw huis of appartement succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij een van onze vestigingen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze makelaars staan voor u klaar.

Onze aanpak

Makelaardij HBhousing werkt iets anders dan traditionele makelaars in Lisserbroek. Dit betekent dat wij de bestaande media anders inzetten. Om uw woning optimaal te promoten maken wij gebruik van online en offline media. Elke kwartaal bedenken wij een creatieve actie om uw huis of appartement onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een display advertentie, flyer campagne of een complete pagina in een regionaal dagblad. Het voordeel hiervan is uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht van potentiële kopers wordt gebracht. Met als resultaat: een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Lisserbroek snel resultaat.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.