Uw lokale makelaar in Nieuw Vennep

Makelaar Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen in Nieuw Vennep? En zoekt u een creatieve makelaar in Nieuw Vennep die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief binnen uw gemeente. Door onze jarenlange ervaring verkoopbegeleiding in Nieuw Vennep, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Dit stelt ons in staat om tijdig op ontwikkelingen in te spelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Nieuw Vennep over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Profiteer van onze lokale marktkennis en ervaring en zet uw woning in Nieuw Vennep via makelaardij HBhousing te koop.


Makelaardij HBhousing doet méér

HBhousing is geen traditionele makelaar. Dat wil zeggen dat wij méér voor u doen. Als makelaar in Nieuw Vennep bieden wij u alle makelaarsdiensten onder één dak. Het voordeel is dat HBhousing altijd een oplossing biedt dat bij uw situatie past. Zo maken wij het mogelijk om uw woning tijdens de verkoop te verhuren. Dit maakt het u gemakkelijker om de eerste stap naar uw nieuwe woning te zetten. Met de verhuurinkomsten kunt u namelijk de lasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Met HBhousing als uw makelaar in Nieuw Vennep bereikt u het gewenste resultaat.


Succesvol verkopen met onze doeltreffende promotie

Makelaardij HBhousing is jaren actief binnen uw gemeente. Als makelaar in Nieuw Vennep kennen wij de markt als geen ander en beschikken over een breed netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten. Elke 3 maanden bedenken wij een creatieve uiting via digitale en gedrukte media. Hierbij kunt u denken aan een flyer of pagina advertentie in een regionaal dagblad. Met onze acties brengen wij uw woning zowel online als offline onder de aandacht. Potentiële kopers zien uw woning op de flyer of in de krant en kunnen vervolgens meer informatie op Funda vinden. Het voordeel hiervan is dat uw woning voor verschillende doelgroepen optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: het succesvol verkopen van uw woning in Nieuw Vennep.


Kennismaken met HBhousing

HBhousing is zichtbaar aanwezig als makelaar in Nieuw Vennep. Daar waar collega makelaars steeds vaker voor het Internet kiezen, bieden wij onze diensten vanuit fysieke locaties. Hierdoor staan wij midden in de samenleving- en kunnen alle ontwikkelingen binnen de lokale woningmarkt nauwlettend volgen. Vanuit onze regionale vesting in Hoofddorp geven wij uw advies m.b.t. het verkopen, kopen, taxeren, verhuren, beheren en financieren van woonruimte. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Nieuw Vennep

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Nieuw Vennep, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen
Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar in Nieuw Vennep
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle makelaarsdiensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? Bel: 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via Makelaardij HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland