Makelaar in Nieuw Vennep

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam West via HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

HBhousing is geen traditionele makelaar. Dat wil zeggen dat wij méér voor u doen. Als makelaar in Nieuw Vennep bieden wij u alle makelaarsdiensten onder één dak. Het voordeel is dat HBhousing altijd een oplossing biedt dat bij uw situatie past. Zo maken wij het mogelijk om uw woning tijdens de verkoop te verhuren. Dit maakt het u gemakkelijker om de eerste stap naar uw nieuwe woning te zetten. Met de verhuurinkomsten kunt u namelijk de lasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Met HBhousing als uw makelaar in Nieuw Vennep bereikt u het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Wilt u uw woning verkopen in Nieuw Vennep? En zoekt u een creatieve makelaar in Nieuw Vennep die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief binnen uw gemeente. Door onze jarenlange ervaring verkoopbegeleiding in Nieuw Vennep, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Dit stelt ons in staat om tijdig op ontwikkelingen in te spelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Nieuw Vennep over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Profiteer van onze lokale marktkennis en ervaring en zet uw woning in Nieuw Vennep via makelaardij HBhousing te koop.

Alles voor u geregeld

HBhousing is zichtbaar aanwezig als makelaar in Nieuw Vennep. Daar waar collega makelaars steeds vaker voor het Internet kiezen, bieden wij onze diensten vanuit fysieke locaties. Hierdoor staan wij midden in de samenleving- en kunnen alle ontwikkelingen binnen de lokale woningmarkt nauwlettend volgen. Vanuit onze regionale vesting in Hoofddorp geven wij uw advies m.b.t. het verkopen, kopen, taxeren, verhuren, beheren en financieren van woonruimte. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze aanpak

Makelaardij HBhousing is jaren actief binnen uw gemeente. Als makelaar in Nieuw Vennep kennen wij de markt als geen ander en beschikken over een breed netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning doeltreffend te promoten. Elke 3 maanden bedenken wij een creatieve uiting via digitale en gedrukte media. Hierbij kunt u denken aan een flyer of pagina advertentie in een regionaal dagblad. Met onze acties brengen wij uw woning zowel online als offline onder de aandacht. Potentiële kopers zien uw woning op de flyer of in de krant en kunnen vervolgens meer informatie op Funda vinden. Het voordeel hiervan is dat uw woning voor verschillende doelgroepen optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: het succesvol verkopen van uw woning in Nieuw Vennep.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.