Woning taxeren via HBhousing

Als taxateur zetten wij al onze vak- en lokale marktkennis in om de huidige waarde van uw woning vast te stellen.
Marktwaarde

Op basis van marktkennis en historische data

History

Verkoopgeschiedenis van de woning

De buurt

Inzicht in vergelijkbare woningen

Taxatierapport

WEW en NHG erkend en gevalideerd

WEW en NHG erkend taxatierapport

WEW (Waarborgfonds Eigen Woning) en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) erkend en gevalideerd taxatierapport. In het rapport worden alle bevindingen die van invloed zijn op de waarde van uw woning onderbouwd en transparant weergegeven. Voor u betekent dit dat u met een taxatierapport van HBhousing de haalbaarheid en acceptatie van uw hypotheek vergroot. Met als resultaat het succesvol kopen van uw droomhuis.

Taxeren via HBhousing

Heeft u uw droomhuis gevonden en staat u op het punt om deze te kopen? Dan wil uw hypotheekbank weten wat de waarde van de woning is. Een NWWI gevalideerde taxatie is voor het afsluiten van een hypotheek dan ook noodzakelijk. Daarnaast wilt u ook vast weten wat de waarde van de woning na een eventuele verbouwing kan zijn. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat u bij een eventuele verkoop uw investering terugkrijgt. Daarom is een taxatie meer dan een noodzakelijkheid voor de acceptatie van een hypotheek. Als taxateur zetten wij al onze vak- en lokale marktkennis in om de huidige waarde van uw woning vast te stellen. Voor u betekent dit dat u met een taxatie van HBhousing meer inzicht in de waarde van uw woning heeft.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het taxeren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.