Verkoopmakelaar Hoofddorp, Amsterdam en omgeving

Succesvol uw woning verkopen via HBhousing
Brochure aanvragen
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Verkoopbegeleiding op maat

Als lokale verkoopmakelaar combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke benadering en stellen u als klant centraal. Vanaf het eerste contact bespreken wij wat uw wensen zijn en hebben wij aandacht voor uw persoonlijke situatie. Door onze persoonlijke benadering en marktkennis ontdekken wij kansen waar u zelf niet aan heeft gedacht. Hierbij kunt u denken aan stijging van de marktwaarde door wijzigingen in bestemmingsplannen en het verkrijgen van extra financiële ruimte door het tijdelijk verhuren van uw woning. Het voordeel hiervan is dat verkoopmakelaar HBhousing op basis van uw wensen het verkoopplan opstelt, het verkooptraject begeleid en voor u het beste resultaat bereikt.

Uw lokale makelaar

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam en Hoofddorp die met u meedenkt en kennis van de woningmarkt binnen uw regio heeft? Dan bent u bij HBhousing aan het juiste adres. VBO verkoopmakelaar HBhousing is gespecialiseerd in het taxeren, verhuren, aankopen en verkopen van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp en de gemeente Haarlemmermeer. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren, taxeren, aan- en verkopen van woonruimte binnen uw regio, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Voor u betekent dit dat u met HBhousing over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen, tijdelijk te verhuren of uw droomhuis te kopen.

Succesvol verkopen

Zet de eerste stappen naar uw droomhuis

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Verkoopplan

  Op basis van uw wensen en situatie

 • 3
  Begeleiding

  Van promotie tot aan oplevering

Neem voor meer informatie contact met ons op
Bel mij terug

Alles voor u geregeld

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, en zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te koop aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Aankoopbegeleiding en taxatie

Bent u op zoek naar een droomhuis rondom Amsterdam, Hoofddorp of elders en wilt u deze voor een gunstige prijs aankopen? Profiteer dan van onze marktkennis en ervaring binnen uw regio. Vanuit onze vestiging in Amsterdam, Hoofddorp en Brielle adviseren en begeleiden wij u bij het aankopen en taxeren van uw nieuwe woning. Als lokale aankoopmakelaar en taxateur beschikken wij over kennis van de omgevingsfactoren die de waarde van uw nieuwe woning beïnvloeden. Hierbij kunt u denken aan de bouwkundige staat van de woning, wijzigingen van de bestemmingsplannen en kwaliteit van de woonomgeving. Als uw aankoopmakelaar zet HBhousing deze kennis en ervaring in om voor u een lagere aankoopprijs te realiseren. Voor u betekent dit dat u met HBhousing uw nieuwe woning voor de juiste prijs aankoopt

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
Vrijblijvend advies
Zorgeloos verkopen

Verkoopplan dat bij u past

Verkoopprijs

Altijd de reële waarde

Breed netwerk

Bereik klanten van collega makelaars

Team

Lokale makelaars die markt kennen