Uw lokale makelaar in Vijfhuizen

Makelaar Amsterdam

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u daarom een makelaar in Vijfhuizen met lokale marktkennis? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief als makelaar in Vijfhuizen. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte in Vijfhuizen kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om uw woning optimaal te promoten en succesvol te verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Vijfhuizen snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze kennis en zet vandaag uw huis of appartement in Vijfhuizen via makelaardij HBhousing te koop.


De makelaars van HBhousing doen méér

De makelaars van HBhousing zijn geen traditionele makelaars in Vijfhuizen. Waar collega makelaars in Vijfhuizen zich alleen met het verkopen en kopen van woonruimte bezighouden, bieden onze makelaars verschillende diensten aan. De HBhousing makelaars zijn gespecialiseerd in het verkopen, kopen, verhuren, huren, taxeren en financieren van woonruimte. Dit stelt ons in staat om méér voor u te kunnen doen. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen bieden wij uw een creatieve oplossing voor het bereiken van het gewenst resultaat. Hierbij kunt u denken aan de combinatie verkopen en tijdelijk verhuren. Door uw woning tijdelijk aan expats te verhuren kunt u gemakkelijker een periode overbruggen en de eerste stap naar uw nieuwe droomhuis zetten. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Vijfhuizen snel het gewenste resultaat.


Doeltreffende marketing en promotie

Makelaardij HBhousing werkt niet zoals collega makelaars in Vijfhuizen. Wij werken via het beter bekeken is beter bezocht principe. Als makelaar zetten wij de communicatiemiddelen anders in. Zo maken wij gebruik van online en offline media om uw woning op een doeltreffende wijze te promoten. Elke kwartaal bedenken wij een creatieve uiting om uw woning extra onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een combinatie van flyer, display advertentie, e-mail campagne en complete pagina in de krant. Het voordeel hiervan is dat u woning zowel via traditionele- als digitale media optimaal zichtbaar is. Potentiële kopers kunnen via de verschillende kanalen uw woning zien en op Funda meer informatie vinden. Met als resultaat: het succesvol verkopen van uw huis of appartement in Vijfhuizen. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Vijfhuizen snel het gewenste resultaat.


Kennismaken met makelaardij HBhousing

HBhousing is geen traditionele makelaar in Vijfhuizen. Daar waar collega makelaars steeds vaker van fysieke locaties afstappen en zich op de verkoop richten, kiest makelaardij HBhousing voor het aanbieden van alle makelaardiensten vanuit een lokale vestiging. Door onze diensten vanuit onze regionale vestiging in Hoofddorp aan te bieden kunnen wij de ontwikkelingen binnen uw gemeente nauwlettend volgen en tijdig op inspelen. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp geven wij u advies m.b.t. het verkopen, kopen, verhuren en financieren van uw huis of appartement in Vijfhuizen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Vijfhuizen

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Vijhuizen, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop appartement
Sam Martinez
Professionele makelaar! Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kunnen we omschrijven als zeer professioneel en snel. Ons appartement was al binnen 3 maanden verkocht. Met vragen konden wij meteen terecht bij onze makelaar Jan Stolwijk. Wij zouden HBhousing aan iedereen die wil verhuren of verkopen aanraden.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland