Makelaar in Amsterdam West

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam West via HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

HBhousing is geen traditionele makelaar in Amsterdam Oud West. Dat wil zeggen dat wij net iets anders werken en de communicatiemiddelen anders inzetten. En met succes. Daar waar collega makelaars steeds vaker de diensten online aanbieden. Bieden wij als makelaar in Amsterdam Oud West onze diensten vanuit fysieke locaties aan. Hierdoor staan wij midden in de samenleving- en kennen wij de lokale markt als geen ander. Het voordeel hiervan is dat wij tijdig op ontwikkelingen kunnen in spelen en uw huis of appartement voor de juiste prijs kunnen verkopen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing het gewenste resultaat bereikt. Uw woning verkopen in Amsterdam Oud West is via HBhousing snel en vakkundig geregeld.

Uw woning verkopen via HBhousing

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Oud West? En zoekt u een creatieve makelaar in Amsterdam Oud West die met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Als makelaar zetten wij de traditionele middelen net iets anders in en combineren wij marktkennis met persoonlijke aandacht. En met succes. Als een van de weinig makelaars in Amsterdam Oud West, bieden wij alle diensten onder één dak. Voor betekent dit dat u verkopen, kopen, huren, verhuren, taxeren van u huis of appartement. Daarnaast bieden wij ook onafhankelijk hypotheekadvies aan. Wat uw wens ook is met HBhousing als uw makelaar in Amsterdam Oud West bereikt u het gewenste resultaat.

Alles voor u geregeld

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Oud West en zoekt u lokale makelaar? Maak dan kennis met HBhousing. Als makelaar zijn zichtbaar aanwezig in uw wijk. Hierdoor beschikken wij over alle benodigde marktkennis om uw appartement of huis aantrekkelijk te prijzen, doeltreffend te promoten en succesvol te verkopen. Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Onze aanpak

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam Oud West begint met een doeltreffende marketing- en promotie. Daarom doet HBhousing méér. Als makelaar in Amsterdam Oud West zetten wij verschillende middelen in om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Zo bedenken wij elke drie maanden een speciale- en creatieve actie. Te denken valt aan het ontwerpen, drukken en verspreiden van flyers of een pagina grote advertentie in een regionaal dagblad. Potentiële kopers kunnen uw huis of appartement zien en op Funda alle informatie vinden. Het voordeel hiervan is dat uw woning zowel online als offline optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: een succesvolle verkoop van uw woning in Amsterdam Oud West.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.