HBhousing

HBhousing richt zich tot het (ver)kopen, huren en verhuren van woonruimte. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp en Brielle brengen wij vraag- en aanbod bij elkaar.

Missie

Makelaar HBhousing is een jong, innovatief bedrijf gericht op het leveren van hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening in de woningmarkt. Wij beschouwen onszelf als partner van onze klanten, de omgeving en de gemeenschap om ons heen. Ons doel is om van HBhousing een landelijk erkend bedrijf te maken dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een flexibele denkwijze. Dit willen wij bereiken door gematigde, maar aanhoudende groei en een klantvriendelijke en klantgerichte werkwijze.

Verhuur en verkoopmakelaar

De wereld verandert constant. Om de continuïteit van ons bedrijf te verzekeren, moeten we vooruit denken en anticiperen op ontwikkelingen en trends binnen onze markt. Dat vraagt om een dynamische en flexibele instelling, zodat wij ook op lange termijn concurrerend blijven.

RTL 4 nam een kijkje bij HBhousing. Bekijk hier de uitzending.

Kennis en ervaring

HBhousing is al jaren actief op de Nederlandse woningmarkt. Met onze uitgebreide marktkennis en ervaring zetten wij ons altijd graag voor onze klanten in. Het team van HBhousing is jong, dynamisch en ambitieus en gaat tot het uiterste om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dankzij onze commerciële instelling onderhandelen wij scherp waarbij de wensen en belangen van onze klant voorop staan.

Bij HBhousing begrijpen wij dat u als koper, verkoper, huurder of verhuurder specifieke randvoorwaarden en voorkeuren heeft. Met onze persoonlijke benadering kunnen wij daarop goed inspelen. Wij geloven niet in onmogelijke opdrachten. Bedrijven zien ons dan ook niet als makelaar, maar als de externe afdeling huisvesting.

Visie

Makelaar HBhousing voelt zich verbonden met de wereld waarin zij opereert. Dat uiten wij door het ondersteunen van goede doelen die een positieve invloed hebben op de samenleving en om bekendheid voor inspirerende acties te vergroten. Zo helpen wij mee aan een betere wereld voor onze kinderen.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over onze diensten? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.