Corporate housing services

Geen wachttijden, direct toegang tot alle beschikbare huurwoningen. Via het netwerk van HBhousing bespaart u tijd en geld
Brochure aanvragen
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Prijs

Altijd een aantrekkelijke huurprijs

Collega

Een woning passend bij de wensen

Netwerk

Verhuurders en collega makelaars

Hoe hoog is de huurprijs?

HBhousing behartigt alleen úw belangen. Als uw partner selecteren wij de woningen die het best bij uw wensen passen en plannen een tour in. Tijdens de tour bezichtigen wij de geselecteerde woningen. Dit doen wij in een dagdeel in ruime en comfortabele auto’s. Nadat u een keuze heeft gemaakt, starten wij namens u de onderhandelingen en stellen alle benodigde juridische documenten op. Voor u betekent dit dat vanaf het moment dat u met HBhousing samenwerkt, van A tot Z alles voor u geregeld wordt. Met als resultaat: het zorgeloos huisvesten van uw expatmedewerker(s). Bent u op zoek naar woonruimte voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op. Onze aanhuurmakelaars staan voor u klaar.

Uw woning verhuren via HBhousing

Het uitbesteden van Corporate Housing doet u niet zomaar. Redenen om personeelshuisvesting uit te besteden, kunnen kostensparing en gebrek aan marktkennis zijn. Als organisatie zoekt u daarom een partner die marktkennis heeft, uw belangen behartigt en scherp onderhandelt. Daarom biedt HBhousing Corporate Housing aan. Als uw partner neemt HBhousing al uw huisvestigingszaken uit handen. Hierbij kunt u denken aan: inventariseren, bezichtigen, aanhuren en inrichten van woonruimte. Onze dienstverlening richt zich daarom op Corporate Housing op maat. Vanaf het inventariseren van woonruimte tot aan het verhuizen van uw medewerkers blijft HBhousing uw vaste aanspreekpunt. Voor u betekent dit dat u met HBhousing maar één partner nodig heeft voor het beantwoorden van al uw huisvestigingsvraagstukken.

Zorgeloos aanhuren

Corporate housing in 3 stappen

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Aanbod

  Selectie en bezichtiging van woningen

 • 3
  Aanhuren

  Onderhandelingen en inspectie

Neem voor meer informatie contact met ons op
Bel mij terug

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
Vrijblijvend advies
Zorgeloos aanhuren

Short en long stay

Prijzen

Marktconform en all-in

Begeleiding

Van check-in tot check-out

Team

Alles voor u geregeld