Huisvesting via HBhousing

De Palazzo Dinnershow heeft HBhousing benaderd voor het huisvesten van artiesten. Tijdens het kennismakingsgesprek werd de uitdaging snel duidelijk, namelijk: het huisvesten van artiesten, ondersteunend personeel en de band op korte afstand van de Ahoy in Rotterdam.
Brochure aanvragen
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Prijs

Altijd een aantrekkelijke huurprijs

Collega

Een woning passend bij de wensen

Netwerk

Verhuurders en collega makelaars

Het resultaat met HBhousing

Vanwege de specifieke eisen was het huisvesten van alle artiesten voor de 7e editie van de Dinnershow voor zowel HBhousing als Palazzo een grote uitdaging. Door persoonlijke aandacht te combineren met kennis en ervaring, heeft HBhousing het gewenste resultaat bereikt. Binnen enkele weken gaf HBhousing Palazzo de beschikking over de benodigde woonruimte. Het resultaat: een sterk partnerschap.

Personeelshuivestiging voor Palazzo in Rotterdam

De 7e editie van de Palazzo Dinnershow vond in 2012 in Rotterdam plaatst en heeft 3,5 maand geduurd. Artiesten vanuit de hele wereld moesten gedurende de voorstelling worden gehuisvest. Hierbij moest rekening worden gehouden met het budget, afstand tot de circustent en huurvoorwaarden. Voor de Palazzo Dinershow was dit een grote logistieke uitdaging. De vraag was dan ook: hoe vinden wij geschikte huurwoningen die aan onze eisen voldoen?

DE UITDAGING VAN PALAZZO
In september 2012 heeft de Palazzo Dinnershow HBhousing benaderd. Tijdens het kennismakingsgesprek werd de uitdaging snel duidelijk, namelijk: het huisvesten van artiesten, ondersteunend personeel en de band op korte afstand van de Ahoy in Rotterdam. Daarnaast moesten de woningen op flexibele basis en binnen het budget worden gehuurd. Samen met Palazzo is HBhousing deze uitdaging aangegaan.

Zorgeloos aanhuren

Corporate housing in 3 stappen

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Aanbod

  Selectie en bezichtiging van woningen

 • 3
  Aanhuren

  Onderhandelingen en inspectie

Neem voor meer informatie contact met ons op
Bel mij terug

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
Vrijblijvend advies
Zorgeloos aanhuren

Short en long stay

Prijzen

Marktconform en all-in

Begeleiding

Van check-in tot check-out

Team

Alles voor u geregeld